Úton a The Lord of the Rings: The White Council?

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts tegnapi üzleti konferenciáján kiderült, hogy a cég új Gyűrűk Ura játékot ad ki a következő, áprilisban kezdődő üzleti év során.
Az Electronic Arts tegnapi üzleti konferenciáján kiderült, hogy a cég új Gyűrűk Ura játékot ad ki a következő, áprilisban kezdődő üzleti év során.

Az EA bejelentette, hogy meghosszabbította szerződését a Tolkien Enterprises és New Line Cinema cégekkel, mely további lehetőséget biztosít számára, hogy újabb játékokat adjon ki a Gyűrűk Ura filmek és könyvek alapján. A 2009-es üzleti évben szinte biztosan megjelenik majd egy újabb adaptáció: feltehetően az időközben szüneteltetett The White Council lesz az. A szóban forgó szerepjáték fejlesztői tavaly februárban jelentették be, hogy egy jó ideig nem tervezik kiadni az Elder Scrolls címek játékmenetén alapuló produktumot - bízzunk benne, hogy végre elkészül a játék!
6.
6.
freddyx
Csináljanak minnél többet,mert sztem még 1ik sem volt igazán eltalálva,ha 1 igazán jó rpg-t összehoznának a Gyűrűk Ura világában az ütne.. :S
5.
5.
torppapa5
5: Nem biztos hogy a TWC lesz az a játék. Lehet hogy egy másik LOTR játék. Én már várom.
4.
4.
SWBF2
Ha a Gyűrűk Urán kiakadtok mit szóltok az új SIMS fürdőszoba-kiegészítőhöz :D:D

Ez a TWC meg nem új bőr,már egy ideje tervbe van véve
2.
2.
Kocsis92
amíg van rá kereslet annyit amennyit akarnak:D

a 3 kaszabólós jó volt,a bfme 1 örök kedvenc,a kettő kicsit laposabb,onlinenal nem játszottam,ehez most nagy reményeket fűzök
1.
1.
erossa91
De tenyleg hany gyuruk ura jatekot tudnak mar csinalni ???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...