Új Need for Speed: ProStreet demó érkezett

  • Írta: ATi0021
  • 2008. február 9.
  • Hír
Link másolása
A tavaly megjelent Need for Speed: ProStreet már elérhető ugyan kipróbálható formában, a kételkedők a számára újabb demó érkezett.
A tavaly megjelent Need for Speed: ProStreet már elérhető ugyan kipróbálható formában, a kételkedők a számára újabb demó érkezett.


Az Electronic Arts kiadott egy új Need for Speed: ProStreet demót, amelyben egy Porsche 911 GT2-t és egy 911 GT3RS-t vezethetünk a Porsche lipcsei tesztpályáján - a PC-s verziót az alsó linken található tükörszerverek egyikéről tölthetitek le, hamarosan pedig a PS3-as és az X360-as változatok is befutnak az ígéretek szerint.

18.
18.
Aramisz93
#23: Nem hasonlít gyurkára vagy rsvegasra?
15.
15.
Aramisz93
most ez egy kicsit OFF, de annyi helyen megkérdeztem már és mindenhol mást mondtak: a PS2es változatban törik az autó vagy nem?
14.
14.
Aramisz93
#18: Nekem pont ez volt vele a bajom. Hogy vagy legyen szimulátor, vagy legyen arcade....de most így fele-fele...Én nekem ezekből az új részekből...Az underground 1 tetszett...mert annak még megvolt az a hatása, hogy most milyen újszerű..meg votl a varázsa, mert egyetlenegy játékot sem láttam odáig, ami ezzel a versenyzéssel foglalkozna...ebből még a rendőröket sem hiányoltam, mert nem volt benne szabad kóborlás...az undeground 2ben már volt, és szerintem egy idő után baromi unalmassá vált, hogy bármi felé megkötés nélkül szágudlozhatsz a városban...Egy szó, mint száz: NFS 3
13.
13.
tjames
Na azért ennyire nem szörnyű a gamma! Nem olyan mint a U1-2, nem olyan mint a MW, de mégcsak nem is Carbon-klón. Nfs témát váltott, kinek bejön ez, kinek nem. Személy szerint nekem sem tetszik annyira mint elődei, de azért ha ezt a kategóriát nézzük nem olyan rossz. Lavírozik az árkád és a szimulátor mód közt. mindenesetre zért jóval jobb mint pl egy Juiced2. Én kijátszottam, és nem bántam meg a rászánt időt. Remélem azért a következő NFS jobb lesz, különben ha így folytatják, lehet hogy ez a sorozat kifullad.
12.
12.
Aramisz93
#16: Igen szóval vehetjük úgy is, hogy ezzel a demóval csak magunak ártottak...ha nem adtak volna ki demót...akkor annak a kipróbálása nélkül vették volna meg, mert ugye a Need For Speed az Need For Speed...és jobban járt volna az EA
11.
11.
Aramisz93
#13: De ez most mire jó? Mert már van demó...(ami szerintem még ha nehezen is de ezt a mostanit túlszárnyalta...)
9.
9.
ATi0021
Én személy szerint, egy több évig készített NFSU3-nak örülnék.
8.
8.
Aramisz93
Csinálják meg újra az Need For Speed 3-at ... csak feljavított grafikával és fizikával...meg továbbfejlesztett M.I.vel ( mint pl. a Tomb Raider Anniversary-t)
7.
7.
tjames
Egy újat, ami visszatér a NFS szelleméhez, és nem kalandozik el a Forza fele.
6.
6.
Tomie7
Ja szerintem is . Ha még ujjab demókat csinálnak, akko már szinte össze lehetne dobni egy ujjab NFS játékot :) :P
5.
5.
BiLL®
Szerintem baromira leégtek ezzel a szar játékkal, ezért tovább próbálkoznak.



Vergődnek mint egy önhibájából partra tévedt hal...
4.
4.
Aramisz93
#3: Gondolom meg akarják mutani, hogy nekik mennyi pénzük van...és hogy mennyi hülyeségre képesek elszórni...:@
2.
2.
huszti
még jön vagy 2 demó:D
1.
1.
Aramisz93
Meddig süllyednek még? =(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...