Need for Speed: Pro Street

A Need for Speed sorozat legfrissebb, 2007-es tagja, mely felhagy a korábbi részek stílusával. A játék szimulátorosabb lett, az autók törnek, nekünk pedig profi versenyeken kell helyt állnunk.
1399982401

Húszéves a Need for Speed

Pontosan húsz éve látta meg a napvilágot az Electronic Arts autós sorozatának első darabja The Need for Speed néven DOS-ra, PlayStationre és Saturnra. Azóta sok víz lefolyt már a Dunán, a széria 23 résznél jár.
1399441382

Breaking: nem lesz idén Need for Speed

Az Electronic Arts a legfrissebb pénzügyi jelentése kapcsán mondta el a befektetőknek, hogy idén nem lesz új Need for Speed-epizód, így tovább fejleszthetik a jövőre megjelenő játékot.
1395054000

Így kezdett a Need for Speed-film a kasszáknál

Nem sikerült a legjobban a Need for Speed-film rajtja, Amerikában a nyitóhétvégéjén csak a harmadik helyet zsebelte a jegyárbevételeket összesítő toplistán. Mr. Peabody menőbb volt.
1380178800

Itt a Need for Speed-film első trailere

Ahogy azt az előzetesen kiadott képek láttán sejteni lehetett, befutott a Need for Speed-film első trailere is: másfél perc dráma, másfél perc üldözés és verseny, másfél perc Aaron Paul.
1379253600

Képeken a Need for Speed-film

És még mindig Need for Speed: a minap két képet kaptunk az autóverseny alapján készülő moziról, és bár az autók hiányoznak róla, a főszereplőket megnézhetjük magunknak.
1368457241

Már forgatják a Need for Speed-filmet

Nagyobb fordulatszámra kapcsoltak a Need for Speed-mozifilm alkotói. Az adaptációt csak februárban jelentették be, de már forgatják Georgia államban. Reméljük, hogy nem kapkodják el.
1352394000

Újabb részletek a Need for Speed-filmről

A Variety újabb részleteket szállított a 2014-ben mozikba kerülő Need for Speed-filmről, megtudtuk, hogy várhatóan ki lesz a másik főszereplő, még több stábtagról hullt le a lepel, és a sztoriról is hallottunk ezt-azt. Az Electronic Arts nagyon komolyan gondolja ezt a mozit, aminek szívből örülünk.
1350374400

A Breaking Bad sztárja az NFS-film főszereplője

Az Electronic Arts bejelentette, hogy Aaron Paul, a Breaking Bad sztárja játssza majd a Need for Speed-sorozat alapján készült film főszerepét. Az ígéretek szerint a mozi nem konkrétan egy játékra épít, inkább a cím esszenciáját akarják megragadni a Dreamworks munkatársai.
1334307648

Need for Speed filmadaptáció készülhet

A pletykák szerint az Electronic Arts arra törekszik, hogy tető alá hozzon egy mozifilmet a Need for Speed alapján. A jelentések arról szólnak, hogy a kiadó már fel is kereste John Gatins producert, hogy dolgozzon ki egy filmet a fékevesztett autóversenyek világában.
1296493200

A játékosok veszélyesebben vezetnek

Nem először kerül elő az az elmélet, mely szerint azok a játékosok, akik rendszeresen nyúznak autóversenyeket és szimulátorokat otthon, általában veszélyesebben vezetnek annak ellenére is, hogy a vezetési képességeik javulnak - ezúttal a Continental tette le a voksát a teória mellett.