HWSW: Megérkezett a Firefox 3 harmadik bétája

  • Írta: Daks
  • 2008. február 13.
  • Hír
Link másolása
Letölthető, kipróbálható a Firefox webböngésző 3-as változatának legújabb bétája - írja a Nagytestvér. A harmadik béta a Mozilla weboldaláról tölthető le.
Letölthető, kipróbálható a Firefox webböngésző 3-as változatának legújabb bétája - írja a Nagytestvér. A harmadik béta a Mozilla weboldaláról tölthető le.

A frissített változat nem csak okosabb és átdolgozott, informatívabb felületű, de új képességekkel gyarapodott, gyorsabb, és kevesebb memóriát eszik. A fejlesztés jól halad, de még egy béta kiadása várható a végleges változat megjelenése előtt.

A fejlesztők változtattak a könyvjelzők kezelésén és alaposan megváltozott az alapértelmezett téma, mely főként a "vissza" gomb stílusán érhető tetten. A harmadik bétában ráadásul ezek a gombok lenyíló menüket rejtenek, melyek a teljes böngészési történetet elénk varázsolják.

Több infó és letöltés:
HWSW
19.
19.
Callation
Én maradok az explorernél!
18.
18.
goodney
Opera, Firefox, ugyan már... Az igazi férfi Internet Explorert használ: kaland, kockázat, adrenalin!!!
17.
17.
szutsroland
nem rossz a firefox, és az opera sem, de...

úgy gondolom, hogy pont e kettő nem tartja be az alapszabályokat, amiket az IE jól ismer. Persze az explorer meg nem olyan gyors -> semmi sem tökéletes
16.
16.
Ryo
Minden win újratelepítésnél elkezdek IE-t használni, de 1-2 napig nem bírom tovább és felrakom a Firefoxot. Az IE 7 rengeteg oldalt hibásan jelenít meg, nem tudom mit csesztek el rajta, de vmi nagyon nem kompatibilis benne. Pl a hibás megjelenítésre www.morrisvideos.com, az opera se tudja ezt rendesen megjeleníteni, csak a firefox, ezért használom ezt. Ja és az IE 7 néha elfelejti megjeleníteni a képeket is.
15.
15.
aSYx
énis már kb 1-2éve használom a firefox-ot, és eddig semmi baja nemvolt, én megvagyok vele elégedve:)
14.
14.
huszti
én már 2 éve foxot használok. Sztem jó, és plug-inekkel még jobban testreszabható ;) (pl időjárás jelentés városva pontosan 3 napra előre)
13.
13.
tjames
Az én IE7-em sem enged be semmilyen popup-ot. Sőt vírust sem kaptam még. Nemtom mit szidjátok...
12.
12.
LonGleY
Normális tűzfalat sem árt használni, amellett sem jönnek be a popupok, persze az IE semmilyen közegbe nem ajánlott, főleg az Opera/Firefox páros mellett.
11.
11.
Aramisz93
#11: Ja nekem is amikor még IE-t használtam mindig jöttek fel a bikinis nénik..."sex partner"...XD...de mostmár mozillát használok és semmi ilyen nincs
10.
10.
Glek
IE-t használni bűn. :P Szoktam röhögni haveron, mikor honlapot készít, és 5 percenként szidja az IE-t, meg az IE júzereket. xD

És nem esik szét semmi oldal, sőőt én pont azért váltottam Operára, mert nem jött be egy oldal. :) És nem bántam meg. Ég és föld a kettő. Viszont Firefoxot se szeretem, sok praktikátlan és idegesítő dolgot találtam benne, mikor egyszer kipróbáltam... Így évek óta Opera rulez! :) De lehet ezt majd megkukkantom, hátha bejövős. :)
9.
9.
Trishtan
De legalább nem jönnek rajta a vírusok, és az oldalak 99,99%-a tökéletesen jelenik meg rajta, sőt az Explorer szereti nem betartani a default html kódolást, és pont benne jön be sok portál hibásan...

Jah, felugráló ablakok rulez xD
8.
8.
konzolos
hát ez se valami sokat változott kinézetre.
7.
7.
girgosz
hát nekem a firefoxon kívül csak rossz tapasztalataim vannak, az opera is xar :S
6.
6.
Aramisz93
#4: Mozilla szerintem gyorsabb az IE-nél
5.
5.
k_mark93
Igen szerintem megéri.:)
4.
4.
tjames
Én mindig is IE-t használtam. Most is a IE7 van fent. Más böngészőkkel sok oldal szétesik. Megéri foxra térni?
3.
3.
BiLL®
Biztos jó, de hát OPERA RULES!:)
2.
2.
girgosz
nah már fenn van nálam is, és nagyon eléedett vagyok :)
1.
1.
Aramisz93
Most telepítettem. Sokkal jobb az előző változatnál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...