Folytatódik a The Chronicles of Narnia

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 15.
  • Bejelentés
A The Chronicles of Narnia címet viselő bestseller regénysorozat következő részének film- és játékadaptációja június végén jelenik meg.
A The Chronicles of Narnia címet viselő bestseller regénysorozat következő részének film- és játékadaptációja június végén jelenik meg.

 

A Traveller's Tales új játéka az összes létező konzolra megjelenik, s az első (The Lion, The Witch and The Wardrobe) és a második (Prince Caspian) könyv illetve film közötti időszak eseményeit mutatja majd be, amint Narniát ellepi a Telmarine horda. A játékmenet az unalomig ismert, két játékosra építő akció-kalandféle lesz: húsz Narnia-karakter segítségével kaszabolhatunk, gyűjtögethetünk és kolbászolhatunk csatatérről csatatérre.A DS-változatot a Fall Line Studio fejleszti, s a gép adottságai miatt teljes mértékben különbözni fog a többi verziótól: igaz, az alapötlet sokkal érdekesebbnek tűnik. A DS-re tervezett Prince Caspian egy körökre osztott szerepjáték lesz, tíz játszható karakterrel, sok fejtörővel és remek irányítással: a ceruza és a hangvezérlés egyaránt támogatott lesz az ígéretek szerint. A The Chronicles of Narnia: Prince Caspian június 20-án, egy héttel a film premiere előtt jelenik meg PC-re, PS2-re, PS3-ra, PSP-re, X360-ra, Wii-re és DS-re.
3.
Callation
A film előzetesét láttam!

(Amiket mutattak el nem képzelném milyen lesz a film)
2.
Trianus
Vagy a képek rosszak egyenesen, vagy iszonyat béna, kopottas az egész game grafikája. Remélem, hogy csak a képek rosszak, mert én szeretem magát a filmet, könyvet, bár a játékkal anno problémáim voltak, szerintem iszonyatosan nehéz volt.
1.
metafenomÉN
Nekem már a világ sem tetszett a film még tovább rontott rajta. Mikor a télapó oda adtta nekik a műanyag krdokat hát ott már tényleg kész voltam. Igazából egyetlen egy dolog sem fogott meg benne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...