The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

A The Lion, The Witch and The Wardrobe folytatása nyáron kerül mozikba, természetesen az összes platformra megjelenő játékadaptációval egyetemben!
1217541600

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

„Hollywood haldoklik!” – zengte pár évvel ezelőtt az amerikai sajtó. A jóslat, mely szerint a filmvilág Panteonja saját pénzébe fullad majd meg, nem vált valóra, köszönhetően a rengeteg, a múltban technikai korlátok miatt még megvalósíthatatlan filmes alapanyagnak. Speed Racer, Harry Potter, A Gyűrűk Ura, kismillió képregény… és persze a Narnia krónikái, melyeket C. S Lewis jegyzett le az ’50-es években. S ha egy film mögött több millió dollár áll, akkor ugye jönnie kell a játéknak is…
1211984880

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.
1210529400

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hét egyértelműen a Nintendoé, rengeteg játékának köszönhetően, ám sajnos az új Narnia krónikái mellett nem lesz nagyobb cím a következő napokban.
1203430680

GDC 2008: Az első nagy adag screenshot

Megérkezett a Game Developers Conference első nagy screenshot adagja. Rovatunk premier részében a kiállítás előtti napok felhozatalát próbáltuk összeszedni.
1203105660

Folytatódik a The Chronicles of Narnia

A The Chronicles of Narnia címet viselő bestseller regénysorozat következő részének film- és játékadaptációja június végén jelenik meg.