GDC 2008: Startol a Game Developers Conference

  • Írta: Daks
  • 2008. február 18.
  • Rendezvény
Link másolása
California állam San Francisco városában, azon belül is a Moscone Centerben ma indul útjára az év egyik legnagyobb játékkiállítása, a GDC 2008!
California állam San Francisco városában, azon belül is a Moscone Centerben ma indul útjára az év egyik legnagyobb játékkiállítása, a GDC 2008!


A Game Developers Conference 2008 eseményeiről természetesen mi is beszámolunk, és ahogy már megszokhattátok, ismét lesz áttekintő rovat, ahol a kiállításról érkezett minden hírt azonnal elérhetitek. Hogy mire lehet számítani a következő 5 napban? Egy rakat játékbejelentésre, megannyi videóra, több tonna vadi új screenshotra, és természetesen sok-sok exkluzív beszámolóra. Maradjatok velünk!
1.
1.
PS Fan
Hát bizony nem mostanában jártam erre.

Már bevallom nagyon vártam az idei Game Developers Conference-et,nagyon remélem,hogy sok újdonsággal leszünk/lehetünk gazdagabbak az idei eseményt illetően.Mindenesetre én személy szerint várom mindhárom konzolgyártó részéről a bejelentéseket,illetve kíváncsi leszek milyen bejelentésekkel érkeznek maguk a játékfejlesztők.

Őszintén bevallom a Sony bejelentéseit várom a legjobban,de kíváncsivá tesz a Microsoft és a Nintendo is.

Bármi is lesz,az holnaptól a hétvégéig tartó napokban úgyis kiderül,én mindenesetre itt leszek,és figyelemmel fogom kísérni(ha lesz persze időm rá sajnos)

Még egy megmosolyogtató megjegyzés:Úgy látom én írtam(gamer pályafutásom óta először)az első hozzászólást egy játékokkal foglalkozó oldalra.Hm..egy kicsit büszke vagyok magamra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...