Game Developers Conference 2008

A GDC (Game Developers Conference) 2008 nemzetközi játékkiállításról származó hírek, képek, és egyéb anyagok gyűjtőhelye itt, a Gamekapcson!
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

Terjeszkedik a Game Developers Conference

Novemberben is lesz Game Developers Conference, igaz, a Game Developers Conference Next és az App Developers Conference némileg más fókusszal közelít a játékfejlesztés felé.

GDC 2008: Kanes Wrath megjelenési dátum

Nem szolgált nagy információkkal számunkra az EA a Command & Conquer 3: Tiberium Wars kiegészítő lemezével kapcsolatosan, viszont pár dolgot említettek.

GDC 2008: A negyedik galériafrissítés

Az idei Games Developer Conference lassan befejeződik, ám a képek még mindig megállás nélkül özönlenek - csekkoljátok végig a negyedik felvonást is!

GDC 2008: Mégse késik a Warhammer Online

Nagy káosz lehet az Electronic Arts irodáiban, mindenesetre a Warhammer Online megjelenése továbbra is az idei év második negyedében várható.

GDC 2008: Lair - jobb formában, mint valaha?

A Lair-t utáltuk borzalmas irányítása miatt: Factor 5 sárkányos játéka ékes példája volt, hogy miként lehet egy ígéretes címet sok-sok butaság miatt tönrevágni.

GDC 2008: Felvásárolták a Project Offset alkotóit

Ezúttal a hírben nem is az az érdekes, hogy kit vásároltak fel, hanem hogy ki, s vajh miért tette ezt? Az Intel felvásárolta a Project Offset fejlesztőit.

GDC 2008: Bemutatkozik a Battle of the Bands

Ha unod a Guitar Hero-t, a Battle of the Bands elnyerheti tetszésedet, ugyanis a játék teljesen más megközelítésből dolgozza fel a rocksztárok életét.

GDC 2008: Commodore-játékok Nintendo Wii-re

A Nintendo bejelentette, hogy az idei év végén több, Commodore 64-en már bizonyított klasszikus megjelenik Wii-re a Virtual Console szolgáltatáson keresztül.

GDC 2008: Bionic Com, Far Cry 2 és GTA 4 videók

A Gamersyde három remek videót szállított nekünk a GDC-ről. A Bionic Commando és a Far Cry 2 kamerás gameplay anyag, míg a GTA egy új trailert kapott!

GDC 2008: Bejelentették a Portal folytatását

The cake is a lie - tudtuk meg tavaly októberben, ám a kalandok akkor nem értek véget, kiderült ugyanis az idei GDC-n, hogy folytatódik a Portal!