GDC 2008: Az első Red Faction: Guerilla képek

  • Írta: Daks
  • 2008. február 19.
  • Videó
Link másolása
Egy holland rajongói csoport kiszivárogtatta az első screenshotokat a még bemutatásra váró Red Faction 3-ból. A Guerilla alcímet viselő epizódot a GDC-n leplezik le.
Egy holland rajongói csoport kiszivárogtatta az első screenshotokat a még bemutatásra váró Red Faction 3-ból. A Guerilla alcímet viselő epizódot a GDC-n leplezik le.

Sajnos 100%-ig még nem tudjuk pontosan, hogy ezek a képek tényleg a Red Faction 3-ból származnak-e, de az azt közzétevő fórumon ezt állítják. Akárhogy is, nem hasonlít egyik készülőfélben lévő játékra sem, úgyhogy mi hiszünk nekik.


A premier screenshotok sokat nem árulnak el a játékból, ismét egy sci-fi lövöldét kapunk, ami viszont első blikkre feltűnt, hogy külső nézetre váltott a kamera. Lehetséges, hogy a Guerilla felhagy a trilógia első darabjainak FPS stílusával? Reméljük a héten kiderül.

UPDATE: A kiadó bejelentette, hogy ezek a képek egy nagyon korai verzióból vannak, a Red Faction 3 minőségét nem adják hűen vissza, kéretik őket így kezelni.

6.
6.
Halfer
Mondjuk olyan Red Faction-ösek a képek, le nem lehetne tagadni :D A gond csak az, hogy nálam bukta volt mindegyik része, így egy kicsit sem várom :|
5.
5.
Mortalk
"UPDATE: A kiadó bejelentette, hogy ezek a képek egy nagyon korai verzióból vannak, a Red Faction 3 minőségét nem adják hűen vissza, kéretik őket így kezelni."



Nah, csakhogy ide is eljutott... ;-) :-DD
4.
4.
Mortalk
3 felegyi: Csak követni kell a híreket!

Azok a lapok akik elsők között tették közzé a képeket már törölték is!(N4G.com,NoFrag.com)



Az indoklás:"Screenshots contributed in this news post are not from the original Red Faction: Guerilla game according to THQ. They where made up by an angry community from OPM. The screenshots have been removed!"
2.
2.
Mortalk
Ezek a képek még 2005-ben a fejlesztés korai szakaszában készültek! Szóval tessék úgy nézni őket!

Amúgy ezeket a képeket THQ "visszavonta"... ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...