GDC 2008: A New Beginning bejelentés képekkel

  • Írta: Daks
  • 2008. február 21.
  • Bejelentés
A The Whispered World-öt kedden bemutató német Daedalic Entertainment fejlesztőcsapat ma lehúzta a leplet másik játékáról, az A New Beginning-ről is.
A The Whispered World-öt kedden bemutató német Daedalic Entertainment fejlesztőcsapat ma lehúzta a leplet másik játékáról, az A New Beginning-ről is.

A ma bemutatott projekt egy művészien megrajzolt, klasszikus point and click rendszert használó kaland lesz. A történet szerint 2050-re a klímaváltozás romba dönti az emberi civilizációt, a világot természeti csapások szabdaják szét, a vég szinte elkerülhetetlen. A víz alá került San Francisco-ba ekkor érkezik meg Fay, az időutazó, aki egy távoli jövőből érkezett azzal a céllal, hogy megállítsa a felmelegedést. Sajnos elszámolta magát, és a tragédiasorozat már kezdetét vette. Ekkor elhatározza, még jobban visszamegy az időben, és megállítja a katasztrófáért felelős személyeket - ez azonban nem lesz olyan könnyű feladat.
3.
.maLakai.
Kár, hogy ez majd csak 2009 első negyedévében jön...
2.
Trishtan
Igen így fog kinézni a játék, de már vagy fél éve bejelentették amúgy...Idén lesz még pár kézzel rajzol kaland, nekem előreláthatólag az Abbey, meg a Vamypre Story lesz a kedvencem!http://www.adventuregames.hu/hirek/kezzel_rajzolt_kalandok
1.
Rod
Ha ezek nem csak átvezetők, hanem így fog kinézni a játék, az nagyon jó lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...