GDC 2008: Grand Theft Auto 4 képek és trailer!

  • Írta: Daks
  • 2008. február 21.
  • Videó
A Rockstar az idei GDC alatt másodszor gondoskodik róla, hogy el legyünk látva friss Grand Theft Auto 4 anyagokkal. Ezúttal képek és trailer egyaránt érkezett.
A Rockstar az idei GDC alatt másodszor gondoskodik róla, hogy el legyünk látva friss Grand Theft Auto 4 anyagokkal. Ezúttal képek és trailer egyaránt érkezett.


Galériánkba összesen nyolc új kép került fel, a fent látható trailer pedig fél percnyi masszív GTA hangulatban mutatja be a játék Phil Bell névre keresztelt szereplőjét. A videó tanúsága szerint a fickó nem kispályás bűnöző lesz, érdemes lesz tehát a jövőben odafigyelni rá.

Ugrás a galériához

13.
arnenal
Nem semmi. Bár nem tudom, hogy a képek mennyire rontják le a játék grafikáját, de ez már látszattra is megdöbbentő. Kár hogy Ps2- re nem jlenik meg. Ebből is látszik, hogy egyre jobban hanyagolják el. A végén még az lesz mint az Xbox- szal. Kivonják a forgalomból és az a rohadt Ps3 veszi át a helyét.
12.
Mythic
Hát a ruszkik is fejleszthetnek egy GTAIV-t. :))) A kalózipar már akkora gyerekek, hogy saját filmeket és játékokat készítenek, természetesen eladható név alatt!!!
11.
gringos
Megvette...ez vicces :). Kitől vette meg ????
10.
Xabinho87
A grafika jó, csak ezek .jpg képek, amit egyesek nem vesznek figyelembe. Nem értem, hogy lehet valakinek ennyi esze... "megvette"
9.
G Logan
szerintem jó a grafikája csak egyesek képesek tulozni
8.
PapoDealer
megvette ez mekkora brutálhülyeség a köbön!!! xd

háááát ez már nagyon súlyos
7.
Danyell86
LOOOOOOOOL, megvette...hát ez tényleg vcces...milyen ügyesek ezek a ruszkik, neeem "gyerekek"?Ilyen kamut okos ember ne talál ki...Tehát akkor mi vagy?...Butaaaa
6.
FeroxX
'Megvette' :DDDDDDD eXTrALOL !
5.
Malibu
Gyerekek lessz pc-re! 1ik ismerősöm volt kint oroszoknál és megvette gépre!Nem kamu!
4.
FeroxX
nagyon durva ez a minőségbeli grafikai ugrás (bár mai csucsjátékokhoz képest már csúnya, de persze GTA-ban sosem a graf volt a lényeg) hiszen a GTA III-óta kb. mindegyik GTA motor csa a 3-as turbózott változata volt (San Andreas is) !és hát ja PC-s bejelentést a népnek *.* !
3.
mohoyo01
nah ez már nem rossz, van egy- két ingame jelenet is!!:D oh jehh
1.
Chocho
Csak jönne egy PC-s bejelentés!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...