GDC 2008: Bionic Com, Far Cry 2 és GTA 4 videók

  • Írta: Daks
  • 2008. február 22.
  • Videó
Link másolása
A Gamersyde három remek videót szállított nekünk a GDC-ről. A Bionic Commando és a Far Cry 2 kamerás gameplay anyag, míg a GTA egy új trailert kapott!
A Gamersyde három remek videót szállított nekünk a GDC-ről. A Bionic Commando és a Far Cry 2 kamerás gameplay anyag, míg a GTA egy új trailert kapott!


A Bionic Commando főhőse Nathan Spencer, akit biológiai kísérletek útján szuperhőssé alakítottak. Hasonlóan a Bionic Woman Jamie-jéhez, Nathan is bionikus kart, és szuper erőt kapott, kezéből csáklyát tud kilövellni, úgy közlekedve segítségével, mint egy jövőbeli Pókember. A csáklyával képes ártalmatlanná tenni ellenfeleit, le tud ereszkedni függőleges falakról, sőt még nagyobb tárgyakat, akár autókat is tud dobálni.


A Far Cry 2-nek az eseményeit a UbiSoft mérnökei a vad Afrikába helyezték át. „Egy egzotikus helyszínt akartunk keresni a játékhoz” – nyilatkozta Alex Amacio, a Far Cry 2 art direktora. „Fontos volt, hogy a játéknak ezen tulajdonságát sértetlenül hagyjuk. Egy paradicsomi világot akartunk, és rájöttünk, hogy Afrika tökéletes választás lesz. A videojátékoknál ez még egy kiaknázatlan terület, Afrika hatalmas, gyönyörű, nagyszerű és egzotikus kontinens, továbbá remek lehetőségeket ad egy izgalmas forgatókönyvhöz is.”


Utoljára maradt a Grand Theft Auto 4, melyet már tényleg nem kell senkinek bemutatni. Liberty City immáron a 2007-es arcát mutatja, tehát a történet napjainkban játszódik, elfelejthetjük a koszos 90-es éveket. A város kibővült, egyre jobban hajaz NYC-re, a temérdek lemásolt helyszínnek köszönhetően pedig szinte a megszólalásig hasonlít majd az igazi metropoliszra. Fellelhető lesz például az MTV-nek otthont adó Astor Plaza, a Virgin Megastore-féle Bertelsmann Building, a híres Brooklyn Bridge, a gyönyörű Chrysler Building, a Conde Nast Building, a Coney Island Cyclone vidámpark, a Crowne Plaza, a Doubletree Guest Suites szálloda, az Erie Lackawanna Terminal, az Exchange Place Center, a Flatiron Building, a szépséges Hearst Tower, a Helmsley Building, a Manhattan Bridge, a Marriott Marquis Hotel, a MetLife Building, a Morgan Stanley Building, a Paramount Building, a Plaza 10, a Rockefeller Center, a Saint Patrick Katedrális, az elmaradhatatlan Times Square, és a Szabadság Szobor.

25.
25.
arnenal
Mellesleg a Gta 4 is szuper. De egy valamit le kell szögeznem. Szemtelenül lopja a New York-i városrészeket, társadalmat és ezáltal a hangulatot. De mégis a legjobb résszel van dolgunk. A Far Cry 2-höz pedig nem tudok hozzáfűzni semmit mert még nem játszottam vele. Legfeljebb annyit, hogy a hallottak alapján és a képek láttán elég eltérő az első részhez képest.
24.
24.
arnenal
Azt sokan nem tudják, hogy a Bionic Commando- t már nagyon régen kiadták. Azt nem tudom, hogy más címmel e, de abban biztos vagyok, hogy a játékosoknak nagyon tetszett. Igaz mai távlatból már elég kezdetleges alkotásnak tűnik, de az akkor eszméletlenül jónak számított. Én is így vagyok vele. Nekem is tetszik.

23.
23.
reaperboy
Éljen a Bionic Commandó és a GTA 4 de a Far Cry 2 se rossz... :D
22.
22.
ldavid
nem trailer, csak egy friss klip a hivatalos oldalról



veyron: jobban ki lesz, mert elvileg lesz belsőnézet is
21.
21.
G Logan
alig várom hogy végre kint legyen a gta
20.
20.
tombar
haha ez a gta trailer beteg
19.
19.
Csoola
jaja jeff volt a priusgyalázo:D amugy ha lesz boxom, akkor #1 a GTA
17.
17.
d15a5t3r
Mekkora feeling ez a fránya gtaIV!!! A FC2 is bejövős, a biomuki helyében a Predatort látnám szívesen fáról-fára jumpingolni! Tyűűha, mi lesz itt a közeljövőben!?
16.
16.
Skull
A Far Cry 2 nagyon komoly.
15.
15.
Ne4ndR
far cry 2 ----> KENT VÉJT
14.
14.
FeroxX
12: jaja őám :) 'silence ! i kill u !'
13.
13.
RedScyther
Valahogy a Bionic Commando nem tűnik olyan meggyőzőnek....
12.
12.
Xabinho87
11: Jeff Dunham volt az a humorista.:)
11.
11.
FeroxX
nem tom én láttam youtubeon egy amcsi humoristát aki a priust fikázta ;D
9.
9.
amd33
Nem számit annak képzeld amerikába a toyotát meg a lexuxt viszik legtöbben és csödölteti be a gmc-t a toyota úgyhogy nagyon nem igy van:D
9.
9.
amd33
Amúgy meg Far cry 2 powa eszméletlen bassza a crysist rendessen:D
8.
8.
FeroxX
amugy a reklámban szereplő kis csunyaság egy Toyota Prius klón akar lenni nem ? :D olyan GTA módra..vicces, mert amcsiban ez ilyen eléggé "a ciki autó"-nak számít ha jol tudom :D
7.
7.
FeroxX
wow jókis verdák voltak ottan :] !
6.
6.
tjames
5.
5.
Daveout
Itt vagyok ám!!!:D Csak am szabi vagyok és eddig kicsit Bioshockoltam! Most egy kicsit pihentetem a boxom! Tényleg tetszik a videódömping nomeg az Alien hírnek is nagyon örültem!!!XD
4.
4.
k_mark93
Tényleg olyan mintha valami lassított felvétel lenne.:)
3.
3.
tjames
GTA-nál én a fps-el nem vagyok megelégedve. Miért van az hogy néha olyan mintha 15 képkocka/sec-el menne???
2.
2.
Xabinho87
Ilyenkor miért nincs a laptopja előtt Daveout?:) Híreket és videókat várt, most ittvan ő meg sehol.:D
1.
1.
gel00
király hogy felvillan, egy ford gt, egy rerrári, egy aston martin db9 meg egy carrera :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...