GDC 2008: Felvásárolták a Project Offset alkotóit

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Ezúttal a hírben nem is az az érdekes, hogy kit vásároltak fel, hanem hogy ki, s vajh miért tette ezt? Az Intel felvásárolta a Project Offset fejlesztőit.
Ezúttal a hírben nem is az az érdekes, hogy kit vásároltak fel, hanem hogy ki, s vajh miért tette ezt? Az Intel felvásárolta a Project Offset fejlesztőit.

Ugrás a galériához

Az idei GDC során jelentette be az Offset Software, hogy a cég mostantól kezdve az Intel tulajdona - eleddig ehhez hasonló akvizíció nem történt, kíváncsiak vagyunk, hogy a processzorgyárosnak mi a célja a beruházással. A játékról egyébként semmi újat se árultak el a készítők, mindössze megerősítették azt, amit valószínűleg mindenki tudott: dolgoznak rajta keményen.
7.
7.
maxxtro
Asher :



köszi a tanácsot , igen fps , akció , autos fan vagyok :)) én is hallotam hogy tulmelegszik de olyat is hallotam , hogy lehet venni ventit bele és ugy már jó lesz . !?
6.
6.
.maLakai.
Az Offset Software nagyon pici volt, kevés ember, mégkevesebb pénzből.

Régóta kerestek megoldást, de eddig nem találtak.

Az Offset Engine meg nagyon komolynak tűnt már régóta (igaz azóta a többi behozta).

A felvásárlásról semmi adat nincs (pedig ugye cégvásárlásokkor szokás), ez viszont csak az egyik fura. Az oké, hogy az intel felvásárolt pár céget, meg liszenszt már eddig is, amik egyértelműen a Larrabee projekt előmeneteléért vannak (Neooptica, Havok), de azt én már nem látom át annyira, hogy egy kicsike, de ígéretes játékfejlesztő cég megvétele miért lehet olyan gyümolcsöző a számára.

Egyszerűen így akarnak egy csapatot úgy irányítani, hogy az új GPU-juknak és az eddigi inteles megoldásoknak megfelelően hozza a legjobbat és így adassanak aztán ki egy (remélhetőleg) blockbuster játékot?

Bár gondolom követi még 1-2 cég az Offsetet...
5.
5.
Asher
maxxtro:

Ez attól függ milyen beállítottságú vagy. Ha inkább amcsi FPS, akció és autos játékokat kedveled mindenkép neked való. De, ha a keleti játékok híve vagy akkor nem ajánlom.

Technikai szempontbol semmikép. Nekem boltos mesélte, hogy mennyire hamar túlmeleghszek és, hogy miket kell ellennne tenni. Hátlap kitörése, új hűtőrendszer, nagy melegbe ne játsz vele. És boxos a gyerek.

Mástrész mivel nyer a Blu-ray a PS3 sokal jobb beruházás hosszú távra, mivel alapból megtalálható benne a lejátszó, és a nagy exluzív címek nemsokára érkeznek rá(FF13,FFvsXIII,White Knight Story,Resistance 2, Haze,Gran Turismo 5,Killzone 2,Afrika,God of War III,Yakuza 3....).

De ezt neked kell eldönteni.
4.
4.
maxxtro
most szeretnék venni x360-at venni ... jo gép?? megéri venni?
3.
3.
Szodalit
lehet hogy a PC-s játék szövetséghez van köze xd
2.
2.
crytek
Vajon köze lehet ennek a felvásárláshoz az intel vga piacra való belépése?

Kiváncsi vagyok.Mertha igen akkor egyszerre szopathatja be mint az nvidiát mind az atit.
1.
1.
hopcsiri
Ezt a játékot várom a legjobban, remélem még az idén megkapjuk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...