GDC 2008: Kanes Wrath megjelenési dátum

  • Írta: Mast3rmind
  • 2008. február 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem szolgált nagy információkkal számunkra az EA a Command & Conquer 3: Tiberium Wars kiegészítő lemezével kapcsolatosan, viszont pár dolgot említettek.
Nem szolgált nagy információkkal számunkra az EA a Command & Conquer 3: Tiberium Wars kiegészítő lemezével kapcsolatosan, viszont pár dolgot említettek számunkra.

Ugrás a galériához

Újdonság gyanánt finomítottak a játék konzolos irányításán, így remélhetőleg gyorsabbá és élvezetesebbé téve az eredeti játékmenetet. Remélem senkit sem kell emlékeztetnem a tavaly megjelent alapjáték, milyen gyermeteg hibákkal rendelkezett ilyen téren. Természetesen új élőszereplős videók is érkeznek mellé, melyekben nem túl híres színészek próbálnak a sztoriba egy kis életet lehelni. Mindezek után jogosan várhatjuk a megjelenést, mely március 24. lesz.
20.
20.
Marcy
tudod ez nem egy warez oldal, ha játékot akarsz letölteni keresd máshol!
19.
19.
kincso
tiszta szarok vagytok egy ki baszot játékot nem lehet letölteni innen inkáb job ha meg szünik ez a oldal szoplyatokle
17.
17.
zsoltinho
Sziasztok valaki tud nekem szerezni gta 4-hez kódot ps3-hoz
16.
16.
arnenal
Szerintem a Tiberium War-nál nem lett jobb, de nekm így is a kedvenc rts-em a Kanes Wrath.
15.
15.
phutto
én nem tudom, de boxon toltam, és nekem az irányítás kb 5perc alatt a belémépült és semmi gondomnem volt vele..pedig soha nem játszottam még konzolon ilyesfajtát, max fifa!!! szal ha még javítanak az irányításon nem is tudom mi lesz:)



de én inkább annak örülmék, ha olyan lenne kijavítha hogy ne lassuljon be a játék, mert amikor már elértem a max egységet(csak boxon, pc-n ugye nincs ilyen) akkor bezony néha bekellett zoomolnom hogy menjen rendes!
14.
14.
Emperor
Lehet má tudni valamit a gépigényről esetleg tud valéaki oan oldalt ahol meglehet nézni a játékok gépigényét??

(ezt ismerem: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest )
13.
13.
t.roli
Én sem várom el a jobbat+nem kértem, h reklámozzák+a red alert 2 nél gyorsabb játékmenete egy C&C nek sincs. Az pedig pont az ami nem volt konzolra.. A Red Alert 1 el szemben, ami volt ps őn...

"Mindig is sziszegve "eszképeltem" a Red Alert-es, C&C-s bejátszásokat..."

Akkor sosem volt értelme C&C vel játszanod, így nem is tudsz megfelelő véleményt alkotni a játékról, mert a hangulatba csak a videókkal együtt érdemes belemerűlni, ha nem nézed a videót télleg átlagos játék is lehet akármelyik...

"A C&C rég nem arról a kifinomult építgetésről szól, ami annak idején az egyik fő eleme volt a stratégiai játékoknak"

Ne feledjük, a Red Alert et a westwood csinálta és a Westwood találta ki a valós idejű stratégiát. A 2. RTS játékuk a C&C ami akárhogy nézzük, nem a kifinomúlt építkezésről szólt, ami azt jelenti, h a többi játék nem követte a C&C vonalát, tehát úgy kéne mondani, h a C&C továbbra is régimódi, és nem az újfajta, jól megfontolom mit hova építek taktiát alkalmazza. a C&C és a Dune 2 alapozta meg az6t, amit ma RTS nek hívsz. Egy C&C-t nem biztos h azzal kéne hibáztatni, h nem az apróbb építkezési tehnikákról szolnak, én azért szeretem mert nem unom meg a játékot hanem hamar lezavarom, nem kell 3 órát azelött űlnöm, h közepes színtre felfejlődjek. Ergo, a C&C pont ezért a kedvenc sorozatom, mert nem nyugdíjas tempó. A legelső C&C is gyors volt, a C&C3 még így is LASSÚ!!!!!!!!!!
12.
12.
FeroxX
az átvezető vidik mindig is B kategóriásak voltak (kivéve Kane meg talán Yuri, ők tényleg jól játszottak ^^) de épp ez a feeling szerintem senki nem is vár el jobbat !
11.
11.
LonGleY
Jennifer Morrison-ról külön is megvan a véleményem. A House-ban is egy bénaság, de ilyen pocsék rendezés mellett, mint amit ezekben a játékvideókban látni lehet, még egy hírbemondó színészi játékát sem éri el. Mindig is sziszegve "eszképeltem" a Red Alert-es, C&C-s bejátszásokat...
10.
10.
LonGleY
Nem az a dolguk, hogy reklámozzanak valamit. Személy szerint sokkal jobban szeretem, hogy azt írják, amit amúgy jelen esetben én is gondolok: attól még mert felismersz közülük sokat, nem klasszis színészekről van szó.



A másik meg, hogy sajnos nem csak a konzolos irányításhoz hozták közelebb, hanem a játékmenetét is a konzolos világhoz. A C&C rég nem arról a kifinomult építgetésről szól, ami annak idején az egyik fő eleme volt a stratégiai játékoknak, ezt a fajta mikromenedzsmentet manapság leváltják a gyorsan lejátszható meccs - és persze az ázsiai piac tamagocsi emberei - érdekében. Ez a szar abban, ha minden kontinensre egyszerre szuánnak egy terméket, mindenkinek (minden pénztárcának) egyidejűleg akarnak megfelelni. Igényesség mit sem számít...
9.
9.
t.roli
Úgy kb 10 ből 8 karaktert felismertem, a Lando carlissianos csávót nem és szégyenlem is magam mert star warsos vagyok.

Nem tom, sztem a C&C 3 sztorija nagyon jó volt, nagyon jól összehozták a 3 nép történetét. Főleg a generals után egy igazi felüdülés a stori (annak semmi hasonlója nem volt, még távolró sem)

Natasha Henstridge-t meg nem ismerem, ebben lehet valami (mellesleg a szinészi játék sosem a komolyabb fajta volt a C&C ben, de ez már a Tiberian Dawn óta ilyen. A C&C 3 nak az a hiányossága, soka beszéd, kevés az akció videó. De attól még hangulatos a játék (Akárcsak mint a Firestormban, az is arról szólt, h EVA és CABAL beszél végig... Nagyszerű...)



De remélem érted miért éreztem úgy h ilyen unalomban írt cikk... Nem úgy szokták az érdeklődést felkelteni, h elötte "lehúzzák" azzal h no name színészek.
8.
8.
Dcrysis02
Volt 2 szabad napom tavaly,mondom unalmamban kölcsönkértem egy haweromtól,és be kell valljam egész pofás a TW.Életemben eddig 2stratégiai játék volt a kezemben.A Starcraft+Brood War,és a Tiberium Wars.Kiváncsi vagyok miből van ez a Kane gyerek.Lehet megveszem.
7.
7.
Mast3rmind
Kane's Wrath hivatalos FMV stábja:

-Carl Lumbly (Battlestar Galactica)

-Natasha Henstridge (no name filmek és sorozatok)



Ezek a nevek, ha neked sokat mondanak és nagyok is akkor le a kalappal, de én az életbe nem láttam még őket képernyőn. A többi szereplő nem fog szerepelni a jelenlegi tervek szerint, mivel a sztori a Firestorm után fog szerepelni. Értesz már mire értettem a "nem túl híres színészeket"? Ne gyere nekem a TW-vel :).
6.
6.
Mast3rmind
A megjelenést, pedig ne vedd cinikusnak, mert jó magam várom a játékot. Szeretem a C&C univerzumot, aminek jó példája a hamarosan megjelenő 2 előzetesem lesz.



"A sztoriba életet lehelni" neked nem elég pozitívum? :D Nehogy azt mond nekem, hogy te élvezted a TW sztoriját, mert elájulok :).
5.
5.
t.roli
mikor már leírtam, akkor átolvastam mégegyszer a cikket, és márr gyanús volt h a konzolt nem úgy értette.. Csak azért értettem félre, mert a játékban a kezelúfelületet konzolnak hívják... ezek a szinonímák...



A többihez viszont tartom magam



"Mindezek után jogosan várhatjuk a megjelenést, mely március 24. lesz."

Ez olyan cinikus nem? Vagy csak én érzem annak a színészek lehúzása után?
4.
4.
akira123
1: Tökéletesen egyet értek a hsz-od szereplős részével. Ezek sokkal jobb színészek, mint a mozisztárnak kikiálltott nyálas képű újjoncok többsége.



De az írányítást nem a pc-s verzióra értették. Egyebe kell olvasni. Ők a konzolos verzióra értették, amiben igazuk is van szerintem. De ha félreértettelek volna, elnézést.
3.
3.
wildláma
2.
2.
Gyurk
Persze ne feledjük: Jennifer Morrison (House M.D.) ^^
1.
1.
t.roli
Hát ez a hír eléggé lehangoló hangvételű... Az írójának nem épp a kedvence.

"Természetesen új élőszereplős videók is érkeznek mellé, melyekben nem túl híres színészek próbálnak a sztoriba egy kis életet lehelni"

Nem túl híres színészek? Hát pedig ott azért voltak olyan színészek a C&C 3 ban h namég: Lando Carlissian a Star Warsból, Akkor a Battlestar galaktikából voltak, ASplinter Cell vagyis a Sam fisher hangja nem elég híres? Ezer közűl is felismerem, ráadásúl ő is sok filmben szerepel, Köztük csillagkapu stb.

Lostos is van, ha ezek nem elég híresek

Josh Holloway (Lost)

Tricia Helfer (Battlestar Galactica)

Michael Ironside (Top Gun, Starship Troopers, Tom Clancy's Splinter Cell video game series, SeaQuest DSV)

Billy Dee Williams (Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back, Star Wars Episode VI: The Return of the Jedi, Batman)

Grace Park (Battlestar Galactica)

Joseph D. Kucan -> KANE!!!



Csak h megnyugtassam az embereket, h ez nagy durr lesz, a világ legjobb 6 C&C 3 mas játékosa kipróbálhatta a Kane's Wrathot. Aztmondták, sokkal de sokkal jobb és mélyebb mint a TW, (nekem a TW is nagyon jó volt, akkor ettől eldobom az agyam)



"Remélem senkit sem kell emlékeztetnem a tavaly megjelent alapjáték, milyen gyermeteg hibákkal rendelkezett ilyen téren."

RENDELKEZETT!!! Múlt idő, mert már javították ezt is.



Annyi mindent tudnék erről a játékról már most mondani, dehát nem kommentbe való ez a sok infó...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...