Október végén kerül boltokba a Dead Space

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 26.
  • Bejelentés
Az EA bejelentette, hogy új túlélő horrorja, a Dead Space PS3-as és X360-as verziói október 31-én kerülnek boltokba - a PC-s változat megjelenéséről nem esett szó.
Az EA bejelentette, hogy új túlélő horrorja, a Dead Space PS3-as és X360-as verziói október 31-én kerülnek boltokba - a PC-s változat megjelenéséről nem esett szó.A játék története szerint a távoli jövőben járunk, valamikor 2400 környékén, a galaxis különböző pontjain űrhajók tömkelege végez nyersanyagtermelést. Az egyik ilyen bányászhajóval, az Ishimura-val egyszer csak megszakad a kapcsolat, a cég pedig odaküldi az általunk irányított Isaac Clarke-ot, és űrmérnök csapatát, azzal a feladattal, hogy javítsák meg a hajó kommunikációs rendszerét, és ellenőrizzék, hogy minden rendben megy-e. Isaac kollégáival a helyszínre utazik, ám csak megérkezése után jön rá, hogy ez nem egy rutinfeladat lesz. A legénységnek nyoma veszett, az űrhajót valami oknál fogva vérszomjas alienek özönlötték el, hősünk pedig csapdába esik a fedélzeten – szinte teljesen védtelenül.

Akarsz többet tudni?
Olvasd el Daks előzetesét!
4.
4.
amd33
Jah nekem is nagyon bejön koffein x360-at vegyél:D
3.
3.
dodee
Kiváncsi vagyok rá,jónak tünik:)
2.
2.
koffein
Ps3at veszek, fát nevelek.
1.
1.
westZsolt
Azmég messzevan,de a Alone in The dark, Rezident5,és Silenthill 5, mellet szerintem remekűlmutatt:D Én várnifogom,ésha kijőn szerettnék ettől is rettegniXD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...