Dead Space

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - amennyiben szeretted az Event Horizon című filmet, ez a Te játékod lesz!

Már ingyenesen kipróbálható a Dead Space demake-je

A rajongók készítettek egy PlayStation 1 stílusú Dead Space demake-et, ami megmutatja, hogy milyen lett volna a játék 1998-ban.

FPS modot készítettek az eredeti Dead Space-hez

Egy rajongó készített a 2008-as eredeti játékhoz egy belsőnézetes modot. Egyértelműen nem profi munka, azonban tagadhatatlan, hogy meghozza az ember kedvét, hogy újra végigjátssza így az eredetit.

A Dead Space 2 remake-jéről kérdezősködik az EA

Az Dead Space-remake sikereit látva puhatolódzni kezdett az Electronic Arts. A kiadó azt szeretné felmérni, hogy érdekelné-e a játékosokat, ha a Dead Space 2 is megkapná a maga alaposan felújított változatát.

Brit toplista: mindent letarolt a Hogwarts Legacy

A Harry Potter-rajongókat nem érdemes alábecsülni. Elképesztő lendülettel robbant be a brit toplistára a Hogwarts Legacy, maga mögé utasítva az összes konkrenciát.

A Dead Space-remake készítői tovább foglalkoznának a franchise-szal

Egy interjúban árulták el, hogy szívesen készítenének még több Dead Space-játékot, azonban semmi konkrétumot nem árultak el.

Brit toplista: a Dead Space-t feleannyian sem vásárolták meg, mint a The Callisto Protocolt

Egy brit statisztika szerint a Dead Space remake-jét közel sem keresték annyian a boltokban, mint a The Callisto Protocolt.

A Dead Space-remake még a saját technikai igazgatójának is túl ijesztő

David Robillard technikai igazgató egy interjújában elmondta, hogy amikor éjszaka játszik a Dead Space remake-kel, nem tud fejhallgatót használni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év eddigi legizgalmasabb hetét köszönthetjük a megjelenések szempontjából, hiszen olyan újdonságok várnak ránk, mint a Forspoken vagy a Dead Space-remake.

Így fut majd a Dead Space-remake konzolokon

A megjelenéshez közeledve kiderült, milyen grafikai beállítások mellett élvezhetjük majd a kultikus horrorjáték feljavított változatát konzolokon.

Íme, a Dead Space-remake gépigénye

Már csak pár hét választ el minket a Dead Space-remake megjelenésétől, nézzük, milyen gép kell a játék futtatásához!