Ötmillió Guild Wars játékos világszerte

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 26.
  • Bejelentés
Ötmillió játékossal büszkélkedhet a világ egyik legnépszerűbb online játszható szerepjátéka, a Guild Wars - az utolsó egymillió játékos félév alatt gyűlt össze.
Ötmillió játékossal büszkélkedhet a világ egyik legnépszerűbb online játszható szerepjátéka, a Guild Wars - az utolsó egymillió játékos félév alatt gyűlt össze.Körülbelül féléve számoltunk be a Guild Wars négymillió főre duzzadt játékostáboráról, a napokban pedig újabb történelmi pillanatot ünnepelhettek az ArenaNet munkatársai, ugyanis felmérések szerint már több, mint ötmillióan ruháztak be a havidíjmentes online szerepjátékba. A Guild Wars 2005. áprilisában jelent meg, azóta pedig több hivatalos és nem hivatalos kiegészítő is napvilágot látott hozzá, ráadásként a sikerre való tekintettel pedig készül a második rész is.
3.
sci21
én gyülölöm a wowot (bár játszanék vele reggeltől estig csak nem vok kocka xD) mert a diablo3 at eltiporta....(nemminthalenne xxd) de bekell valanom a WOW ennél 100 h jobb
2.
metafenomÉN
Tényleg jó játék egykét apróságtól eltekintve wow nál is jobb (Wow ban van egy két igazán telitalálat) de mindente egybevetve LOTRO nálam az igazi királyság! ÉS remélem nemsokára nekik is gratulálhatok a 5 millióhoz mint most itt teszem Guild Wars esetében.
1.
mephi
Az egyik én vagyok az 5millióból:) Aki igazi PVP-re vágyik, az ezzel a proggal játszik.:)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...