Guild Wars: Sorrows Furnace

Az egyszeri díjas rendszerének köszönhetően hazánkban is nagyon keresett Guild Wars első kiegészítőlemeze.
Típus: MMORPG

Távozik az ArenaNet társalapítója

Mike O’Brien úgy döntött, hogy 19 év után elhagyja az ArenaNet fedélzetét. A Kotaku értesülései szerint az úriember egy kisebb csapattal már a Guild Wars folytatásán dolgozhatott az elmúlt időkben.

Dhuum - új gonosz a Guild Warsban

Valami újraéled az Underworld mélyén: valami ősi és gonosz, a neve Dhuum. Évmilliókkal ezelőtt száműzte őt Grenth a halál istene - most visszatért!

Ötmillió Guild Wars játékos világszerte

Ötmillió játékossal büszkélkedhet a világ egyik legnépszerűbb online játszható szerepjátéka, a Guild Wars - az utolsó egymillió játékos félév alatt gyűlt össze.

Guild Wars - túl a négymillión

Szakadatlanul törtet előre a volt Blizzard-fejlesztőkből álló ArenaNet competitive online szerepjátéka, a Guild Wars - már több, mint négymillióan vásárolták meg a játékot.

Két éves születésnapját ünnepli a Guild Wars

Két éve annak már, hogy elindultak a Guild Wars szerverei, és az első játékosok megkezdték új karakterük fejlesztését a játékmenetében is újnak számító CRPG-ben.

Már három millióan a Guild Wars világában

Bizony, most már a Guild Wars című online szerepjátékot is több mint három millióan tolják világszerte: az NCSoft pontos adatai mindezt alátámasztják.

E3 2006: Újabb Guild Wars kiegészítő az E3-on

A Sorrow's Furnace és a Factions után hamarosan újabb kiegészítővel gazdagodik a Guild Wars. Az NCSoft a harmadik addon lemezt a májusi E3-on mutatja majd be.

Guild Wars kiegészítő összel

Az AreaNet büszkén jelenti: az NCSoft jóvoltából már szeptember elején piacra dobhatják a Guild Wars ingyenes kiegészítőlemezét!