Jön az új Need For Speed?

  • Írta: ATi0021
  • 2008. március 10.
  • Hír
Link másolása
A múlt évben adta ki az EA a Need for Speed ProStreet-et és feltehetően (reméljük) máris itt van a következő NFS bejelentése.

Az NFS Underground óta a sorozat minden évben megjelenik egy újabb epizóddal. A múlt évben adta ki az EA a Need for Speed ProStreet-et és feltehetően máris itt van a következő NFS bejelentése. A ProStreet nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az eladási statisztikái nagyon gyenge volt. Több interjúból is arra következetthetünk, hogy jön az NFS12. Mely vissza tér a városi versenyzéshez, lesz neon a kocsi alá stb. (több városra számíthatunk az interjúk alapján) De nézzétek meg ti magatok. A Tech2.com készített beszélgetésből megtudhatunk néhány információt az NFS Producerétől John Doyle-től:

"Amikor azt új Need for Speed játékról kérdeztem, Doyle azt mondta, hogy az EA szeretné a következő 3-4 hónapban hivatalosan is bejelenteni. Természetesen ezt csak célzás akart lenni és célzott arra is hogy esetleg visszatérnek a Most Wantedes sandbox stílushoz és játékmenethez.
Az EA minden új NFS-ben igyekezett meglepni mindekt valami újjal . Undergroundokba az éjszaki versenyzés tuning világát, Most Wantedben lehetőségünk adódott nappal versnenyzni, Carbonban az Autoscultping és Kanyon Duel, míg a ProStreetben ... ..uhh vacak lett?"


Frank Gibeau is sajnálatát fejezte ki. Bízott benne hogy a versenypályákon való versenyzéssel egy olyan világot tudnak megnyitni mely elnyeri a sorozat rajongónak tetszését. A vele készített intarjúban a következőket mondta:

"Némiképp csalódott vagyok a döntés miatt, mert úgy gondolom, az autóversenyzés alapvetően versenypályákon kell megvalósuljon, és bár hangulatban egy Most Wanted vagy Underground messze veri a ProStreetet, azért az autókat vezetni egyértelműen a PS-ben volt a legjobb. Nagyon remélem, hogy az élethű fizikát és a kidolgozott törésmodellt megtartják az új részre is, máskülönben erős visszalépésként kell értékeljük a 12. kiadott részt, amivel azokat a rajongókat is elveszíthetnék a ProStreetben csalódottak mellett, akiket épp a PS hozott vissza az NFS világába. "

"Rengeteg új opciót tartogat ugyanakkor a játék: végre megvalósulhatna az, hogy egy valóban nyitott és változatos világban versenyezzünk, városban, városokban és akár városok között is országutakon, autópályán. Utcai versenyzéshez is szükség van súlycsökkentésre, és természetesen visszatérhetnek sokak kedvencei, az autó alá szerelhető neonok is. Remélem, hogy autó listájában is követi majd szándékát az NFS és az utcára nem kerülnek ismét Lamborghinik vagy hasonlóan drága szuperjárgányok - őket a versenypályán megszerettük, de egy városi versenyen semmi helyük. "

Egyesek szerint a Most Wanted óta folyamatosan egyre gyengébb NFS-ekkel jelenik meg az EA, szerintem a ProStreet egy hatalmas előrelépés volt a Carbonhoz képest. Meglátjuk, hogy a 12.-ként kiadott részben milyen koncepciót követnek az alkotók, az ötleteket hogy valósítják meg a virtuális valóság terén, majd jövő novemberben alighanem ismét ítéletet mondunk.

Végül várjuk az új NFS-t és reméljük hogy az EA tanult a ProStreet hiábájából.

36.
36.
killi
Előszöris. : A játékot nem az EA csinálja hanem programozók és fejlesztők, akiké minden elismerésem és tiszteletem és akiknek meg van kötve a keze az Electronic Arts által, amely egy szimpla kiadó.(tehát az üzleti oldala).

Nyilván a határidők betartása és a mihamarábbi anyagi haszon érdekében sürgetik a program készítőit, ami hát a PS és a Crysis esetében is végzetes hibának bizonyult. Egyszóval, ezt bizony ELBASZTA az EA.
35.
35.
ptogamer
Azert ne iteljetek el az EA- t mert csinalt es meg fog csinalni jo jatekokat.
34.
34.
ptogamer
Akarmit is mondjatok nekem ugy is mondjatok en ugyis szeretni fogom a PS-et.
33.
33.
ptogamer
Ez menyire megbizhato ????????????szeretnem tudni.

32.
32.
Balint603
Sztem a Most Wanted a legjobb eddigi, azután csak rosszabodott...:P
30.
30.
wolfpack92
Ez majd később derül ki, hogy az EA csődbe megy-e... Ha a következő negyedéveket is ilyen siralmasan zárja akkor még egy egyes matekos is ki tudja számolni hogy az biza nem jó ^^ A Sims 3 meg a 126 kiegészítő még megmentheti őket... Amúgy visszatérve a cikk témájához: ha egy U2 remaket csinálnának, PS irányítással/grafikával, töréssel, és olyan hangulatos várossal mint U2-ben volt akkor az szerintem nagyon ott lenne ^^
29.
29.
IceColdKillah
Sztem ha a tuningolás olyan lesz mint az ug2-ben akko már akkora szar nem lehet...de a legjobb az lenne ha a következő NFS a driftelés körül forogna, a napszakok változnának, meg egy kis GranTurismo 5-ös grafika sem ártana....
27.
27.
MatNob
Páran tévedésben éltek... :)

Az EA sosem fog csődbe menni. Hiába minden, tényleg minden játékuk sokadik másolat, akkor is millióan veszik. És amíg a Sims2 34. kiegészítőjéből többet ad el, mint a 33.-ból, addig nem is fogják összetörni magukat, hogy valamit alkossanak. Ez az üzlet. Minek fizesse a drága fejlesztéseket, ha annak a pénznek a töredékéből agyonreklámozhat egy gyenge sokadikrészt, amit valami névtelen fejlesztőcsapat összehány pár hét alatt, és rekordnyereséget ér el vele?

Viszont titeket senki sem kötelez arra, hogy megvegye ezeket a vackokat. Én PC-re "kölcsönkaptam" az eddigi részeket, a PS már nem megy el, pedig a grafikája minimumra húzva jóval csúnyább, mint az eddigi részek, amik erős medium beállítások mellett gond nélkül mennek. Ez sem véletlen, bár ez lehet, hogy csak egy összeesküvés-elmélet. :)

És ezek mellett olyan csapatok húzzák le a rolót, amik kiváló játékokat adnak nekünk játékosoknak, de sajnos nem mennek el olyan példányszámban, mint a FIFA'08...

No de lesz még a játékiparnak új hajnala!
26.
26.
drip
én se vittem végig A PS-t mégis tettszett mondjuk az animok nem naon sikerültek valami jól.persze nem kritizálni akarlak

venybaby
25.
25.
már látnám..

utolsó jó nfs az underground 2 volt, azóta fossák ki a fost magukból. szégyen hova jutottak, de nem csak nfs téren igaz ez sajnos...
24.
24.
wolfpack92
Előbb-utóbb úgyis csődbe fog menni az EA az Activision Blizzard meg az Ubi mellett... ha pedig csődbe megy akkor valószínűleg az Activision Blizzard fogja megvenni az NFS jogait, és akkor lesz egy jó NFS-ünk a sok szar után =)
22.
22.
amd33
Én azt mondom a gyökér EA-seknek hogy fejlesszék vagy 3-4 évig és agyanak ki egy vlamirevaló nfs részt mert ha megint 1 év után kivágják szerintem már a kutya se fogja megvenni csak sok gyölös EA fan meg akit be tud etetni a reklámjaival...
21.
21.
Royal2991
20.
20.
Royal2991
istenem... 10 év múlva már 87214839126 NFS lesz...
19.
19.
Zsohi
A Burnout tudod mert olyan jo? Mert nem az EA fejleszti :D De en most nagyon kivancsi vagyok a kovetkezo NFS re mert sztem az EA mar nem mer nagyot kockaztatni mert ha ezt a resz elrontjak akkor az konyen a sorozat veget jelentheti!
18.
18.
Aramisz93
Az EA szerintem 2003 után egyre rosszabb játékokat adott ki. 2003 előtt még kijött a MOHAA, a Black & White, az NFSU és a fifa 2003. Ezen játékok következő részei semmit sem érnek. Jaj, jut eszembe jó igen a Battlefield meg a Burnout...
17.
17.
LonGleY
Az nem baj, hogy egy árkád szar, de biztos az van, amit mondasz...

Az ilyen buta tinikre alapoz az EA is, azért tud megélni a szarjaival.
16.
16.
Shadowsomi
A legjobb NFS az Underground, akárki akármit mond. Annak még megvolt az az NFS-es fílingje. Onnantól kezdeve egyre szarabbak lettek. Baromi idegesítő, hogy az EA nem tud egy normális játékot összerakni! Csupa szart ad ki, mert határidőre dolgoznak, évente kihoznak pár kupac szart, aztán meg csodálkoznak, hogy egyiket sem veszik. Talán úgy kéne fejleszteniük, mint a blizzardnak, activisionnak, ubinak stb... lehet, hogy egy játékot sokáig csinálnak, de legalább egy játékot kapunk, ami élvezhető. pl a prince of persia trilógia. sztem az oltári nagy lett. vagy a call of duty-ok. vagy bármi. hihetetlen játék élményt biztosítanak ezek a játékok, és azért, mert egy csapat leült, és megcsinálta, nem pedig összeszerencsétlenkedte, és nyúzták tovább mind1iket, vagy ha igen ( pl a codbol van má pár), akkor is egy eszméletlen jó gamet kaptunk. SZAL AZ EA MOSTMÁR KiHOZHATNA EGY JÁTÉKOT!!!!! és mondjuk vmi elfogadható áron, mert akkor azt meg is fogom venni.
15.
15.
ssbeeci
...Egy újabb próbálkozás..pénzért.. HA lesz olyan szinten, mint az INGYENES Project Torque, akkor esetleg kipróbálom a demóját..Ha nagyon jó lesz, akkor megvárom, míg itthon is EMBERI ÁRON lehet majd megkapni..Vagy "kölcsön kérem" egy barátomtól, aki megteheti, hogy megveszi..ugye.. aztán előbb-utóbb 1990.-Ft. lesz..
14.
14.
a need for speed egy fos, és az ea is egy fos.

remélem tönkremegy az ea, ez megbocsájthatatlan amit művelnek ezzel a sok rókabőrrel
13.
13.
meridarider
Az nfs széria nagyot kaszált amikor megjelent az undergroun 1 akkoriban az a játék nagyon állat volt és nem is volt hozzá hasonló...sztem az nfsu 2 vel meg is szakadt ez a széria mert a most wanted még elfogadható volt de a carbon meg a pro street... sztem szánalom

a grafikát mindig nyomját mien állat pedig sztem a pro street elbújhatna nagyon sok játék mögött... a játékélményről meg ne is beszéljünk minden részben ugyanaz a sztori csak más nevekkel...sajnálom h csak ennyire képesek:S
12.
12.
mephi
A legrégebbi NFS óta ismerem ezt a játékot. Sajnos az EA már csak ilyen, húzza szorgalmassan a játékról a rókabőrt a népről pedig a pénzt...

Jól ítra valaki, hogy egy villanykörte világít a kocsi alatt és egyesek már bepisilnek a boldogságtól.

Meg lehet nézni a FIFA-t is. Évek óta ugyanolyan szar, képtelenek egy mindenki által elfogadható irányítást összerakni, csak a grafika az ami fejlődik, a játék ugyan olyan, mint pl 98-ban volt.

Számomra az EA egy fantáziátlan, csak a sorozatokra és a pénzre hajtó cég.
11.
11.
wildláma
remélem lesznek benne gépállatok (H2,Escalade,Linkoln ...)
10.
10.
thomee84
néhány, nem tengerentúli játékosnak megfeküdte a gyomrát ez a túlzottan amcsi stílusú nfs.. én így vagyok vele
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...