Bejelentették a Nascar legújabb részét

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Leleplezték a Nascar-sorozat soron következő részét: a Nascar 09 június 10-én jelenik meg PlayStation 2-, PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra.
Leleplezték a Nascar-sorozat soron következő részét: a Nascar 09 június 10-én jelenik meg PlayStation 2-, PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra.

A Nascar 09 legnagyobb büszkesége a teljesen megújult karriermód, a Sprint for the Cup. Az új játék során feltörekvő újoncként indulunk a versenysorozaton, támogatónk pedig maga Jeff Gordon lesz, a program dobozán pózoló, legendás versenyző. A készítők szerint az újabb játékosok is könnyen beletanulnak majd az új rész kezelésébe, ebben pedig az átdolgozott sebváltó-rendszer is nagy szerepet játszik. További információkat nem tudtunk az EA Tiburon munkatársaiból kiszedni, három képpel viszont gazdagodhatott galériánk.
10.
10.
Aramisz93
a 2.kép szerintem teljesen rendben van. A 3. viszont csúnya.
9.
9.
gamezz
én azt nem értem hogy mia francot akarnak ezzel a szarral, hogy néz ez ki aki emlékszik és játszott is vele anno ez pont úgyan olyan színtű graf mint a nascar 2001 ami ugye 7 éve volt ez kúrva gané tiszta gáz ja amúgy nem vagyok egy forma 1 szerető de igen nascar meg midnen szar van de forma 1 az nincs
8.
8.
watto
szerintem vegyetek szemüveget, az 1. és a 2. kép is tökéletes szerintem
7.
7.
markopolo1811200
Én meg azt nem értem, hogy minden évben ki lehet dobni egy gagyi Nascart, de 1 Forma 1et nem tudnak csinálni
6.
6.
Noel Ryyka
én azt nem értem, hogy miért nem lehet legalább jó grafikát csinálni egy ilyen játéknak, ami már x éve szinte ugyanolyan
5.
5.
Dr Kratos
A 08 1 Kalap szamóca volt ,ez remélem jobb lessz !
4.
4.
Pukhi-zik
2: olvasni olvasni olvasni..
3.
3.
lac15
ezek nem ps2esek az összes nascarnak gyenge grafja volt eddig
2.
2.
Xabinho87
Szerintem jók a képek, főleg hogy ezek ps2-esek. A 08 nem volt valami jó, remélem ez már jó lesz, mert tetszik a stílus.
1.
1.
westZsolt
Hurrá,eggyiket se nyomtam csak még anno ps1-en:P ezek a képek elég gyengék:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...