Nascar 09

Bemutatkozik a Nascar legújabb része PS2-re, PS3-ra és X360-ra, a borítón pedig nem más, mint a legendás Jeff Gordon tündököl.
Típus: Autóverseny

17 régi játékának szerverét kapcsolja le az EA

Haladni kell a korral, bizony a régi klasszikus játékok online szegmensét is elkerüli a játékosok figyelme. Egy szerver üzemeltetése pedig költséges még az olyan kiadók számára is, mint az EA. Így esett meg most, hogy számos régi kedvenc és demó multiplayer szerverét zárja be a cég.

Játékszervereket állít le az EA Sports

Az EA számos játékának a szerverét készül leállítani, mely érinti az Xbox 360-as, a Playstation 3-as és a PC-s felhasználókat is.Goodbye multiplayer!

Nem készül több Nascar-játék

A tavalyi, nem túl jól sikerült epizóddal véget ért a Nascar-széria, az Electronic Arts egyelőre nem kívánja folytatni az autóverseny hivatalos játéksorozatát.

HWSW: Veszteség és elbocsátások az EA-nél

A vártnál nagyobb veszteséget jelentett a harmadik naptári negyedévre eső második pénzügyi negyedévében az Electronic Arts - írja a HWSW.

Nascar 09

Nascar játékteszt se volt még itt a Gamekapcson, és bár a stílus nem valami népszerű Európában, azért mégiscsak 10 éves az Electronic Arts ezen sorozata, ideje foglalkozni vele. Legalább egyszer. Cikkünkben kezdésként megnézzük mit is jelent az a Nascar, mióta játszhatunk ilyet otthonunkban, végül pedig belevetjük magunkat a sportág hivatalos játékának 2009-es részébe!

A heti játékmegjelenések

Ha két meccs között marad időd játszani, akkor a héten Metal Gear Solid negyedik részével, az új Nascarral és a next-gen Dragon Ball-lal érdemes próbálkoznod!

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Bejelentették a Nascar legújabb részét

Leleplezték a Nascar-sorozat soron következő részét: a Nascar 09 június 10-én jelenik meg PlayStation 2-, PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra.