MMO készül a BioShock és a Civilization alapján?

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A Take Two korábban is hangoztatta, hogy rengeteg lehetőséget lát a BioShock-ban, azonban azt mégsem gondoltuk volna, hogy MMO készülne belőle.
A Take Two korábban is hangoztatta, hogy rengeteg lehetőséget lát a BioShock-ban, azonban azt mégsem gondoltuk volna, hogy MMO készülne belőle.A kiadó elnöke, Strauss Zelnick a Smid Cap Conference keretében tartott bemutatóján röviden szót ejtett arról, hogy miért utasította vissza az Electronic Arts felvásárlási ajánlatát. A kapcsolódó prezentációt az alsó linken érhetitek el, mi inkább a lényeget emelnénk ki! A Take Two eleddig kiaknázatlan lehetőségei között ott figyel az MMO-játékok piaca is: konkrét bejelentésre ugyam nem került sor, az viszont kiderült, hogy a BioShock és a Civilization jöhetne szóba alapanyagként egy MMO fejlesztése esetén. Sid Meier már korábban is jelezte, hogy szívesen dolgozna online játékon, valamint a Take Two is hosszú évekre szóló sorozatként gondol a BioShock-ra - kíváncsiak vagyunk, hogy mikor valósulnak meg a kiadó ezen tervei!

2.
2.
Optimus Prime
BioShock és MMO. Ez a leghülyébb ötlet. Kivéve, ha magát az MMO-t is olyan forradalmira tudják csinálni, mint a BioShock maga.
1.
1.
dareal
a civből előbb el tudnék képzelni egy mmo-t, mint a bioshockból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...