Sid Meiers Civilization IV: Beyond the Sword

Sid Meiers Civilization IV című játék újabb kiegészítő korongja, melyben 10 új civilizációval, 10 új vezetővel illetve több finomsággal találkozhatunk majd.
1583571600

GeForce Now - a 2K Games is távozik

Alig pár hete vett csak rajtot az NVIDIA felhőalapú streamingszolgáltatása, de a dolgok máris kezdenek egyre problémássá válni, a kínálat ugyanis napról napra szűkül, az Activision és a Bethesda után a 2K Games is visszavonta címeit.
1453873800

Frissítve: Firaxis-játékok az új Humble Bundle-ben

Ezúttal is ütős ajánlattal rukkolt elő a Humble Bundle csapata, legfrissebb akciójukban Firaxis-játékokra csaphatsz le. Egy dollárért már tiéd lehet az XCOM rebootja, tizenötért pedig a Civilization: Beyond Earth is behúzható.
1391587320

Sid Meier-játékok a Humble Bundle-ben

Elrajtolt az új Humble Bundle is, mostantól két héten át Sid Meier-játékokra lehet befizetni a már megszokott, igen kedvező áron. Emellett a 2K bejelentette, hogy pénteken jön a Civilization V bővített kiadása.
1320831000

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.
1316354400

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.
1299832257

20 millió leszállított példánynál jár a GTA IV

Ugyan ez a markáns szám még nem jelenti a ténylegesen eladott példányszámot, de már nagyon közel áll hozzá. 2008 tavaszi megjelenése óta a Grand Theft Auto IV elérte a bűvös 20 milliós leszállított darabot, tehát ha a közeljövőben kiürülnek a készletek, újabb mérföldkőnek örülhet a Take-Two.
1297700337

Grammy-díjas lett a Civilization IV betétdala

Idén Christopher Tin Baba Yetu című dala vihette haza a Grammy-díjat a Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalists kategóriában, ami nekünk, játékosoknak különösen jó hír: ez az alkotás szólt ugyanis a Sid Meier-féle Civilization IV alatt is.
1291463400

Grammy-díjra jelölték a Civilization IV-et

Egészen pontosan a zeneszerzőjét, azért a teljesítményéért, amit a Civilization IV nyitómuzsikájánál mutatott. Ez az első eset, hogy egy játékot, vagy azzal kapcsolatos művészi alkotást díjaznak a neves eseményen, úgyhogy mindannyian büszkék lehetünk erre a nagyszerű stratégiára.
1289580058

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.
1280575620

Civilization V Day - hivatalosan is ünnepnap lesz

Maryland államban hivatalosan is ünnepnappá nyilvánították szeptember 21-ét, miután aznap fog megjelenni a Civilization ötödik része - egy napig Sid Meiert éltetik majd.