Tíz éves lett a Starcraft első része

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A játékipar biztosan nem tartana ott, ahol most, ha nincs a Starcraft. Helyesebben (és kevésbé elfogultan) lehet tartana ott, de jóval kevesebb lenne, mint most.
A játékipar biztosan nem tartana ott, ahol most, ha nincs a Starcraft. Helyesebben (és kevésbé elfogultan) lehet tartana ott, de jóval kevesebb lenne, mint most.

1998. március 31-én került boltokba a Blizzard stratégiája, a Starcraft. Az eltelt tíz év alatt közel tízmillió példány kelt el világszerte belőle, illetve kiegészítőjéből a Broodwar-ból: a Starcraft valódi kultuszjáték lett, az e-sportok kihagyhatatlan címe. Jelenleg a folytatásra várunk, mely remélhetőleg épp annyira tökéletes lesz, mint a nagynevű előd.
12.
12.
LonGleY
Fúj, miket beszélsz, "elsalyátítás"?! J, te!
10.
10.
LonGleY
#8: Azért az túlzás, hogy 10 évenként adnak ki valamilyen folytatást, elég sűrűn volt játékuk és a legtöbb folytatás.- még ha nem is ugyanazé. Szerintem ez így korrekt.
9.
9.
Adam9212
10 év... és a legjobb stratégiák között van még mindig. így legyen a SC 2-ve is! :D de annyira kell a starcraft 2!!! azonnal! nagyon jó lesz, csak győzzem kivárni.
8.
8.
Aramisz93
#7: Az lehet, hogy jó ha minél többet dolgoznak rajta, de azért mégsem 10 évenként kéne kiadni egy folytatást minden játékhoz.



Amúgy nálunk minden nap ( ma is =) ) megy az info teremben a starcraft lan-party...uhh de lealáztam ma mindenkit...XD...de nem is ez a lényeg, hanem hogy 10 év után is élvezhető a játék, a történet iszonyat jó...és a hangulat...=)
7.
7.
LonGleY
4: Látom nagyon sietsz te is. :] Szegény hozzászólásod így értelmet sem nyert.



Szerintem jó az, ha minnél tovább húzzák, a Blizzardnál csinálják jól. Így több ötlet és stabilabb játék kerül az asztalra, mintha sürgetné őket a kiadó. Gondold el, többet kapsz hosszútávon, ha képes vagy várni vele.
6.
6.
LonGleY
Még tovább pontosítok, az első rész art directora is ugyanaz a személy, mint a másodiké.. fú, alattomos japán sör... :]]
5.
5.
LonGleY
Pontosítok, az első rész art directora is ugyanaz a személy - Samwise Didier - mint az első résznek. Mellesleg ritkán hallani olyan arcot, aki normálisan, túlzások nélkü tud beszélni a játékáról...



az interjú: http://www.gametrailers.com/player/32028.html?e3i=1&type=mov


wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Samwise_Didier
4.
4.
westZsolt
idejevan máár a 2-őt kiadnni a GHOST-ra is Vártam azt nesze Lusta faszok, kurvajóó az 1:P
3.
3.
LonGleY
De ha megnézed, igényesebb, jobb hangokkal ellátott játékot nemigen találsz. Az a jó, hogy a második rész designere is jó arc és nem színezik túl a játékot, mint ahogyan ezt megtették például a Warcraft 3-nál. Megtartják a legjobb hangokat, ami szintén dícséretes.



Gyakorlatilag az egyetlen olyan stratégiai játék, amiben tényleg jó érzés taktikázni, nem csupán az egységek minnél gyorsabban történő darálásáról szól a menet (Tiberium Wars), izgatottan várod, hogy összegyűljön a megfelelő mennyiségű ásványod. :] A hangulatát azóta egy stratégia sem közelítette meg és attól tartok, már nem is fogja soha (kivéve talán a saját gyermekük második verzióját).
2.
2.
Glek
Soha nem szerettem a Starcraftot... :) De igazából nem tudom miért. Nem fogott meg. A Warcraft 3, meg a Red Alert sokkal jobban bejött.



Hahhóóóó moderátorokk!!! Merre jártok??
1.
1.
éljen soká a Starcrft! ( Blizzardot annyira nem komázom, de végülis jó arcok, hiszen megcsinálták ezt a műremeket! )

nagyon szeressük, és még nagyobb szeretettel, reményben úszván hogy kijön holnap már ( hohoho ) : várjuk a Starcraft 2-t is :) :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...