HWSW: Új mobilgeneráció két éven belül

  • Írta: Daks
  • 2008. április 3.
  • Hír
Link másolása
Az Ericsson szerint két éven belül piacra léphet a következő mobilgeneráció - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW magazinnál.
Az Ericsson szerint két éven belül piacra léphet a következő mobilgeneráció - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW magazinnál.

Új mobilplatformot mutatott be az Ericsson, mely a világ olyan kereskedelmi megoldása, mely a következő generációra, a 3GPP LTE-re (Long Term Evolution) is fel van készítve. Az M700 mobilplatform akár 100 megabit/s-os letöltési és 50 megabit/s-os feltöltési csúcsokat is elérhet ezzel a technológiával. Február elején bemutatták az első LTE-képes készülékek prototípusait is.

Az LTE egy közös szabvány lehet a CDMA, TS-SCDMA és WCMDA szolgáltatók körében, és piaca az ABI kutatásai szerint több mint 2 milliárd euróval fog bővülni az elkövetkezendő évben. 2015-re már 400 millióra becslik az LTE előfizetők számát, nyilatkozta egy előadásában Jean-Pierre Bienaimé, az UMTS Fórum elnöke. Elsőként 2009-2010-ben Japánban, a DoCoMo-nál várható az LTE hálózat kereskedelmi indulása, majd ezt követően Észak-Amerikában, majd Nyugat-Európában honosodhat meg az új hálózati szabvány.

Érdekel a jövő mobiltechnológiája?
Irány a Nagytestvér!

6.
6.
koffein
hát igen egy rövidítések utáni zárójelben lévő magyar jelentés tapsra késztetne.
5.
5.
huszti
2,3: dettó...hülyék lennénk?:S
4.
4.
westZsolt
Max a Gazdagoknak jóó:S
2.
2.
rol88
1 mukkot sem értek az egészből.pedig a címe érdekesXD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...