Imperial Commando

  • Írta: InGen
  • 2004. június 24.
  • Hír
Link másolása

Star Wars.hu - Még csak közel sem járnak a kiadáshoz a Republic Commando címmel ellátott fergetegesnek ígérkező Star Wars FPS fejlesztői, máris bejelentették az Imperial Commando névre keresztelt programot, ami - mint azt a neve is mutatja - a III. Epizód után, a Birodalom idejében játszódik, és immár végre igazi rohamosztagost alakíthatunk benne. De ez még semmi, ugyanis a játék elsődleges platformja a körülbelül 2 év múlva érkező XBOX 2!

Az XBOX2-ről tudjuk, hogy brutális teljesítményre lesz képes, így nem lennék meglepve, hogyha arra a platformra már közel valósághű grafikával megáldott játékok készülnének el (3 darab 3.5 gigahertzes processzor, 10 megás beépített framebufferrel rendelkező ATI grafikus chip). Kíváncsian várom a fejleményeket.

5.
5.
kornel14bmx
én megölöm az összes konzolost ha sak egy 300ezer forint érétkű gépen fog menni az imperial commando(különben néztem a lucasartsot és rohadtul nme lesz ilyen gém,de mind1,rc 2 peticioval van tele az internetóriás-ez valószínűbb!!
4.
4.
InGen
Én is vennék ne izgulj. És ha azt nézzük, hogy milyen brutál hardvert kapsz ezért, akkor az 500 dolcsi BŐVEN megéri.
3.
3.
Shifty
Rendben,de te nem érzed,hogy lassan váltani kell??? Ne mond nekem,hogy nem vennél konzolt...szebb grafika jobbnál-jobb játékok ha megtehetném tuti vennék egyet!!!
2.
2.
InGen
Azért azt vedd számításba, hogy a PS3 500$$$ lesz. Akkor ez vajon mennyi?
1.
1.
Shifty
Még én hogy várom...lehet be kell majd invesztálni eegy XBOX2-re???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...