Hét perc tömény Star Wars: The Force Unleashed

  • Írta: tjames
  • 2008. április 5.
  • Hír
Link másolása
Tegnap kiderültek a megjelenési dátumok, ma pedig kaptunk egy remek fejlesztői videót, melyben bemutatásra kerül az összes platformra megjelenő változat.
Tegnap kiderültek a megjelenési dátumok, ma pedig kaptunk egy remek fejlesztői videót, melyben bemutatásra kerül az összes platformra megjelenő változat.


A skála bizony nem kicsi! A Star Wars: The Force Unleashed játék PlayStation 2, PlayStation Portable, Wii, Nintendo DS, Xbox 360 és PlayStation 3 konzolra is meg fog jelenni, egészen pontosan idén szeptember 18-án. Külön említésre méltó a Wii-s irányítás... a játék szinte igazi JEDI lovaggá avanzsál minket!

UPDATE: Érkezett néhány friss kép is!

Ugrás a galériához

17.
17.
mokuskoma
Miért nem dobják ki PCre??? Miaz hogy ugy is kalozverzioval játszanak!(tisztelet a kivételnek) hát például PS2-re is kiirják maguknak a game-t?? nem? PSP-re is letöltik ugyan ugy! háát kiveszi meg a bolta??? aki megengedheti magának az ! ez az egész f__ság idáig is volt KALÓZ game most is lessz!

na ennyit akartam páá!:)
16.
16.
maxxtro
én soha nem kezdtem easy módban játékot , csak medium , vagy hard
14.
14.
maxxtro
hm jo game lesz... csak nehogy 1hétvége alatt végig lehessen vinni:D ps2-re is ki dobják királyság :D
13.
13.
[HUN]ter
azé kiváncsi lennék multijára
12.
12.
jegember1
Csak nekem tünt fen,hogy csak PS2,WII,PSP és DS-re mutat gameplay jelenetet.PS3-ról és X-BOX 360-ról semmit.Remélem ez a két konzol egy saját 7 perces videót kap.Különben a játék baba,kötelező megvenni arra a platformra amilyen van!
11.
11.
Gula
minden sz..ra megcsinaljak csak pcre nem mer felb..... az agyukat hogy kaloz kézre kerül, de mer nem azokkal foglalkoznak akik megveszik így is nyereséges, nem annyira mintha mindneki megvenne eredetibe de nyereséges.
9.
9.
westZsolt
nagyon komoly Kőtelezőő vétel nálam:P
8.
8.
shadow16
7: Má van jo ps2 emulátorunk, mire ez megjelenik addigra már tökéletes lesz
7.
7.
Kriccs
Sőt most látom,hogy PS2re is van, akkor meg bizos azért mer a PC-sek kalózok. Remélem lesz addigra valamelyik konzolnak emulátora
6.
6.
Kriccs
Ha wii-re tudták optimalizálni, akor PC-re miért nem?????:(:(:(
4.
4.
felegyi
Én pedig úgy értesültem hogy a közel jövőben sokkal több PC-s játékot fognak venni mivel mindegyik 7-8 ezer forint között lessz! Én ezt meg is erősítem, a minap rendeltem meg a RS: Vegas 2-őt gépre 8k-é!
3.
3.
watto
mert nem jön vissza az ára
2.
2.
MetalLord
A jó játékokat miért nem adják ki PC-re? :(
1.
1.
Ghost
Érdekes a Wii-s verzó. Kipróbálnám egyszer, milyen lehet hadonászni, és "igazi" jediként játszani a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...