Star Wars: The Force Unleashed

Következő generációs Star Wars játék, mely a harmadik és a negyedik film között játszódik majd.
1650348000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A húsvétot kiheverve mi is visszatértünk a mindennapi kerékvágáshoz, így kissé megkésve ugyan, de a szokásainkhoz hűen ismét listába szedtük a hét aktuális megjelenéseit.
1644487200

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.
1561387140

Exkluzív: Interjú Sam Witwerrel

Sam Witwer nagyot tarol mostanában a geek kultúrában, hiszen találkozhattunk vele a Days Gone-ban, a Supergirl legfrissebb évadában, hamarosan pedig visszatér A klónok háborújában is. Elcsíptük hát őt egy interjúra!
1557763200

Hat játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass

Egyre csak bővül az Xbox Game Pass könyvtára, néha azonban meg is kell válnunk néhány címtől, miután lejár a Microsoft és az adott játékok kiadói közti szerződés. Májusban hat ilyen anyagtól kell elbúcsúznunk.
1528110027

Négy Star Wars-játékkal bővült az Xbox Game Pass

A rajongók örülhetnek, lévén az Xbox Game Pass szolgáltatás kínálatába négy klasszikus Star Wars-játék került be. A BioWare aranykorából származó Star Wars: Knights of the Old Republic már önmagában elég nagy húzócím.
1523437200

Szebb lett Xbox One X-en pár régebbi Xbox 360-cím

Az Xbox One X-tulajok mostantól nagyobb felbontással és javított látványvilággal játszhatnak néhány játékot az előző generációból. Olyan programok szépültek meg, mint a Red Dead Redemption, a Portal 2, vagy a Star Wars: The Force Unleashed
1502794867

The Force Unleashed 3 - co-op mód Darth Vaderrel

David Collins, a The Force Unleashed audiorészlegének vezetője és Haden Blackman projektvezető egy több mint háromórás Twitch-streamben meséltek el új részleteket a két részt megélt sorozat fejlesztésével és jövőjével kapcsolatban.
1485274380

Íme, a Games With Gold februári játékkínálata

Kiderült, hogy milyen játékokat tölthetnek le februárban az Xbox Live Gold-előfizetők. A független fejlesztésű meglepetés mellé egy autóverseny, egy Star Wars-játék és egy klasszikus felújított változata jutott.
1453580885

A legemlékezetesebb Star Wars-játékok

Tucatnyi Star Wars-adaptáció tündököl a galaxis messzi-messzi zugaiban, ha az összest felsorolnánk, egy hétig csak ilyen cikkeket kellene írnunk. Így mindössze a legemlékezetesebb játékokat vettük górcső alá.
1437566434

Ehhez a Star Wars VR-játékhoz mit szóltok?

Rob McLellan filmrendező összeült egy pár tehetséges effektspecialistával és összerakott egy felettébb ígéretes Star Wars VR-demót. A látványért az Unreal Engine 4 felel, bő két hét alatt rakták össze.