Megérkezett az első Baja előzetes

  • Írta: Baluka
  • 2008. április 5.
  • Hír
Link másolása
A THQ Gamers Day 08 rendezvény alkalmából megérkezett az első előzetes a Baja című játékból. A video nincs egy perces, de azért elég jóra sikeredett!
A THQ Gamers Day 08 rendezvény alkalmából megérkezett az első előzetes a Baja című játékból. A video nincs egy perces, de azért elég jóra sikeredett!


A Baja-ban több, mint száz négyzetkilométernyi szabadon bebarangolható terület vár a játékosokra: kanyonoken, hegyeken keresztül vezetnek majd a versenyek, melyek megnyeréséhez nyolc kategória negyven járgánya áll rendelkezésünkre. A többszáz alkatrész segítéségével kedvencünket csinosíthatjuk és tuningolhatjuk majd, aztán pedig le is tesztelhetjük őket. Az augusztusban PS3-ra és X360-ra megjelenő játékban számos játékmód kapott helyet, köztük a négy játékosra szabott osztott képernyős játék, illetve a tizenkétfős online multiplayer.
8.
8.
nfsman
videó alapján elég szar....
6.
6.
westZsolt
Ja Motor Stormra hasonlít:D
6.
6.
westZsolt
5.
5.
Shagy
ilyen játékoknál miért nem tudnak kurvára elszakadni az útvonalaktól :S mekkora lenne ha elindulnál a pálya elején a pontból kapsz egy gps mint a test drive unlimited azt el kell jutni a b be de mindegy hogy melyik irányban csak te legyél az első. na az terep rally lenne
2.
2.
kispavel
Tiszta MotorStorm!!!!

:P
1.
1.
tjames
Tudom sokan megköveznének érte, de nekem a DIRT az egyik kedvencem volt! Ez is hasonlóan jónak ígérkezik (számomra), de egy valamit hiányolok belőle, csakúgy mint a DIRT-ből, mégpedig a port!!!! Nudli amit felvernek a kocsik. 5x ennyi port is el tudnék viselni! Mint a valóságban. Egy DAKAR-rallyn ha valaki eléd megy, akkor sanyi, látótáv a 1/10-e lesz. Itt meg????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...