Baja: Edge of Control

Az MX vs. ATV sorozat fejlesztőinek új studiójának első játéka lesz a Baja, mely a korábbi játékokhoz hasonló kategóriában indul PS3-on és X360-on.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Az őszi lendület a következő napokban sem hagy alább, majd' minden platformra érkezik valamilyen fontosabb cím, emellett pedig beindult a sportjátékok szezonja is.

Szeptemberben jön a Baja: Edge of Control HD

A THQ Nordic még egyszer nekifut az eredetileg az előző generációban megjelent Baja: Edge of Controlnak. Az off-road versenyjáték HD-változata szeptember közepén landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Galériák éjszakája a Gamekapcson

A TGS óta nem volt galériafrissítés, hát következzenek az elmúlt napok legjobb screenshotjai. Volt miből válogatni, a felhozatal ezúttal is jó kövér lett!

Friss képek a pénteki ebédhez

Baja, Banjo Kazooie, Call of Duty, Damnation, Motorstorm, Pro Evolution Soccer, Skate, Tenchu, és további sztárok várnak rád a galériában!

Délutáni videóözön a legjobb címekkel

Nem maradtok videó nélkül ma sem, olyan címekről érkeztek új előzetesek, mint a Brothers in Arms: Hell's Highway, az NHL 09, a Saints Row 2 vagy a Wipeout HD.

E3 2008: A tizenhetedik videócsokor

A tizenhetedik videócsokorban található a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, The Wheelman, Baja, SW: The Force Unleashed, Dragon Age: Origins stb.

E3 2008: A hatodik videócsokor

A hatodik válogatásban láthatjátok többek között a Dead Space, Far Cry 2, Killzone 2, Baja, SW: The Force Unleashed és Motorstorm: Pacific Rift videókat.

Baja - kulisszatitkok másfél percben

Másfél perces videó érkezett az MX vs. ATV alkotóinak új játékáról: a film során a Baja készítéséről derülnek ki érdekességek a dizájner és a producer jóvoltából.

Megérkezett az első Baja előzetes

A THQ Gamers Day 08 rendezvény alkalmából megérkezett az első előzetes a Baja című játékból. A video nincs egy perces, de azért elég jóra sikeredett!