Jó hírek a CryEngine konzolos portjáról

Link másolása
Harald Seeley CryTek fejes egy interjú alkalmával elárulta, hogy nagyon jól megy a CryEngine 2 portolása, a konzolos Crysis majdnem olyan jól néz ki mint PC-n.
Harald Seeley CryTek fejes egy interjú alkalmával elárulta, hogy nagyon jól megy a CryEngine 2 portolása, a konzolos Crysis majdnem olyan jól néz ki mint PC-n.

Maguk a fejlesztők is meglepődtek azon, hogy mire képesek a Sony és a Microsoft masinái. Mr. Seeley hozzátette, hogy kissé nehezebb PS3-ra átírni a játékot, de reményeik szerint ez lesz a "legjobb, amit a Sony gépe nyújthat". Az biztos, hogy ha elkészül a motor, már nem csak PC-n élvezhetjük a kivételes grafikát, és még csak sokszázezres gépre se lesz szükségünk. Megjelenési dátumot sajnos nem kaptunk.
27.
27.
crytek
Nincs jelenleg olyan VGA ami a Crysist minden maxon értem élsímitást AF-et játszhatóan tudná futtatni.



Páran teszteltük mit birnak a gépeink



http://iaro.3dmax.hu/kep/Crysis16ok.JPG


És ez csak a teszt átültetve a játékb ahol ellenfelek robbanások stb van pff.



Kiváncsi vagyok mikor lesz olyan vga ami ilyen beállításokkal viszi rendesen a gamet.
26.
26.
amd33
Szerintem meg ha szánnak rá időt simán lessz olyan mint gépen és élvezhetöbb sebeséggel is:D
25.
25.
dareal
32: hw hiba kiderítésére javaslom a burnintest nevű progit, nagyon jó. windows-ból indíthatod, szinte mindent letesztel (memória, vidkari, vidkari memória, stb stb stb), a report meg igen bőbeszédű. nekem halál pontosan beazonosította a vidkari memória hibáját, majd a végén kiírta, hogy mikor milyen címeken hibázott.



a shader error megoldása-> documents and settingsusermy gamescrysisshaders könyvtár törlése.

gondolom a régi karival kezdted a játékot, majd vettél egy új karit. ha igen, akkor ez segíteni fog.
24.
24.
Shit_Happens
Hát nemtom.....nekem 8800gt-m van,2gb ram,amd 4000+ os proci(2.6ra húzva)400w-os táp,és nekem vista alatt minden very high(1.2es patch)+ 2AA és ugy van átlag 19-20 fps-em...szal nem kell neki akkora gép:D bár sztem a konzol nem fogja hozni azt grafikát mint PC,max hight fogják tudni kihozni belőle...
23.
23.
felegyi
30#

Vagy Driver, de ha az se jó tuti az XP! De ha az se akkor esetleg a táp gyenge!
22.
22.
[HUN]ter
szuper király lo fasz kocsi
21.
21.
felegyi
Úgyértem amikor a boxot piacra dobták a DX10 fejlesztése még csak a felénél tartott!
20.
20.
felegyi
Ha vkinek szaggat ez a ÜberGagyi Crysis és elég combos gépe van nézze meg hogy a táp megfelelő-e? Nálam is ez volt a bibi!

Na de Glek, hogy kaphatott voln a box a DX10 képességeiből amikor még jócskán fejlesztették a directx-et???
19.
19.
Glek
Míly meglepő... :) Az azért erős túlzás, hogy a gépek tudásának végét jelenti a CE2... :P Majd pár év múlva mondhatnak ilyet (bár én ezeknek az idiómáknak akkor sem hiszek... nagyon nem szimpik :P)

Az is hülyeség, hogy nem megy maxon mert nincs DX10 a gépekben. Ez így nem teljesen igaz, az Xbox megkapott jópárat a DX10 képességeiből, igaz nem az összeset. Meg különben is, ez csak a fejlesztők munkáját segítő eszköz... szal lehet ugyan ilyen grafikát csinálni, csak több munkával. :)
18.
18.
Gula
Végig olvastam az összes kommentet és számitottam rá hogy lessz egy pár irigy ...... konzolos aki nemtudja elfogadni hogy a crisysnek jobb PC én és "hát a konzolom simán..."

ami ide van írva az nem vélemény hanem tény ezt el kell fogadni
17.
17.
coderman
A Crysis még a legdurvább gépeken is beszaggat némelyik pályán, annyira túlzsúfolták effektekkel. Másik dolog hogy mit nevezünk szaggatásnak, valaki 20 fps-re már rámondja hogy simán megy a Crysis neki, mert elvakult :)
16.
16.
terenceHill
Kratosnak igazat adok.

Nekem 8600Gt/512mb/ddr3 intelQuad6600 van és winxp 32bit. és felraktam az 1.3 ultimate Maxra állítási patch legetőséget és most hogy kijött az 1.2 patch még én is simán tudok játszani minden max dx10 beállítással, de antialias nélkül 1024×768ban. csak néhány pályárészen szaggat nem elviselhetetlenűl, de többségben nagyon jól megy. Míg nem volt 1.2 patch addig nálam is 5-7 fps-sel ment maxon az xp alatt az 1.3 ultimate may patch-el. A multi pályák is simán mennek. Kivéve amelyik rosszul van megcsinálva és néhány belső tér.
14.
14.
dareal
vlmi akkor ott nagyon nem jó. más játékoknál nem csinálja? crysis patch-eket próbáltad? (lévén akkor még nem volt 9600, oszt lehet, itt van vlmi galiba)
14.
14.
dareal
ja a vsync, nem videó, hanem vertical sync. hátha nem ezt állítottad át
13.
13.
dareal
az is lehet, hogy vsync be van kapcsolva, az iszonyat le tudja cibálni az fps-t
12.
12.
dareal
12 akkor nálad vlmi qrvára nincs rendben, lévén nekem simán, röccenés nélkül (nem csk nekem, nézd meg a crysis fórumát akár itt is!) megy 1280x1024-ben, high-on (1-es elemek dx9 very high-on), mindezt egy 7950-en.... cimborámnak kb ugyan olyan gépe van mint nekem (alkatrészek szempontjából), neki 8800gt van és minden very high-on van, röccenés nélkül.

szerintem nem ártana gatyába ráznod a windowst ;)
9.
9.
TONYSAKKA
ez csak poén??pc'n élvezni A KIVÉTELES GRAFIKÀT???????????????????

9.
9.
kei
KratoS:

"mert sem a box sem a ps3 nem tud dx10et, szal a meccsnek itt vége is. Max high minőséget kapnak"



Meg is lepne, ha a ps3 tudná a 10-es directx-et, vagy akármelyiket, ugyanis nem függ az mstől. Még a jó öreg opengl-t használja, aminek valóban vannak lemaradásai, de ez a programozók életét nehezíti, nem a felhasználókét.



A grafika programozás egyébként sem azzal kezdődik, hogy meghívják a rajzol függvényt. Előtte még nem kevés 3D matek, láthatóságvizsgűlat van. Egyik konzol sem fog sírva elaludni a dx10 hiánya miatt, hiszen van pár mag bennük, ami csak arra vár, hogy koordinátákat számoljon.



Szóval szerintem a meccsnek közel sincs vége.



9.
9.
codylcran
A final fantasy trailerben van ingame is. Ha megfigyeled a harcok között találsz.
8.
8.
bence9
egy újabb címet vesztettünk :(
7.
7.
bergkamp
és kis konfigurálással dx9en is előlehet hívni a very high-ot...

a dx10 és vista + cryengine csak egy üzleti fogás volt nem több...
6.
6.
KratoS
Már hogyne bírná a PC a Crysis-t. Egy 9600gt játszva viszi high-on 1280ban, a very high ról meg a konzolosok se álmodjanak mert sem a box sem a ps3 nem tud dx10et, szal a meccsnek itt vége is. Max high minőséget kapnak.
5.
5.
codylcran
Azért elég merész kijelentés, hogy ez a legjobb amit a ps3 nyújthat. Szerintem ebbe még a squere enixnek is van egykét beleszólása ala final fantasy xiii http://www.youtube.com/watch?v=_ephE0HMts0
4.
4.
amd33
Ez jogos de legalább az 50k x360-omon is simán elfut vlaki meg x százezres gépén alig fut maxon azért ez is röhely de ezért is vettem konzolr járékra hogy ne kelljen fejleszteni anniyba vettem egy boxot mint a mennyiért tudtam volna venni egy 8800gt-t azért ez röhely:D
3.
3.
maxy182
Azért a Crytek elmehet a ... Emlékeim szerint még az elején azt nyilatkozták, h a konzolok nem elég erősek egy Cryengine 2 futtatásához, ezért csakis és kizárólag pc-re fogják kiadni... Pc-n nem aratott túl nagy sikert, ezért mégis ki kell adni konzolokra... Mi ez ha nem mókusvakítás? Így is nevetségesek, de legalább akkor már nem járassák ennyire le magukat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...