Crysis PC, PS3, X360

A Far Cry alkotóinak legújabb játéka, mely immáron a CryEngine 2-t használja. Az első DirectX 10-kompatibilis játék a piacon! (Később konzolokra is megjelent a játék, az viszont már a harmadik generációs engine-nel fut.)
1633968017

Pergős előzeteseken a felújított Crysisok

Utolsó, vásárlócsalogató kedvcsinálókat kapott a Crysis második és harmadik felvonásának újrahangszerelt kiadása, amelyeket nem csak külön, de a Crysis Remastered Trilogy oszlopos tagjaiként is beszerezhettek majd.
1633932000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékdömping, ezen a héten is érkeznek majd újdonságok bőséggel. Szokás szerint listába szedtük az aktuális premiereket, és még a filmes szekciónkon is igazítottunk kicsit!
1633415432

Utolsó előzetesen a Crysis Remastered Trilogy

Jövő héten fut be a teljes Crysis-trilógia ráncfelvarrott kiadása, ami a közeledő premier alkalmából megkapta az ilyenkor szokásos utolsó, vásárlócsalogató kedvcsinálóját.
1609844400

AAA-kategóriás lövöldén dolgozik a Crytek

Az utóbbi években nem állt jól a Crytek szénája, de úgy tűnik, hogy a Crysis Remastered és a Hunt: Showdown kellő löketet adott egy új, AAA-kategóriás FPS fejlesztéséhez.
1596637980

Crysis Remastered teszt (Switch)

A rajongók felháborodása miatt a Crysis Remastered "nagygépes" verzióit elcsúsztatták, a switches változat azonban pontosan érkezett. Kamaszkora ellenére a Crysis továbbra is hardverigényes játék, így kíváncsian vártuk, hogy sikerült a port.
1593669600

Csúszik a Crysis Remastered

Bizonyára feltűnt mindenkinek, hogy a Crytek mégsem leplezte le tegnap a Crysis Remastered előzetesét és megjelenési dátumát. Az ok egyszerű: ezek kiszivárogtak, és mivel a reakció nem épp az elvárt volt, a fejlesztők újragondolják a dolgokat.
1593496800

Szivárog a Crysis Remastered

Szegény Crysis Remastered nem tud meglepetés maradni, úton-útfélen kiszivárognak róla az infók a hivatalos bemutatók, megerősítések előtt. Ezúttal a Microsoft Store lőtte le a megjelenési dátumát, de már az előzetese is előkerült.
1587722400

A Crysis Remastered csak az első részt tartalmazza

Hiába tisztázódott a múlt héten, hogy készül már a Crysis Rematered, továbbra is ködös volt, pontosan melyik epizódokat fogják felújítani. Az Inverse-nek hála már van hivatalos megerősítésünk a Crytektől.
1587036332

Beigazolódtak a pletykák, jön a Crysis Remastered

Az elmúlt napokban a fejlesztők különböző Crysis-tweetekkel borzolták a rajongók idegeit, de most már szinte biztosra vehetjük: érkezik a Crysis Remastered, ráadásul ezúttal a Nintendo gépe sem marad ki a buliból.
1586800844

Valami készül a Crysis háza táján?

A trilógia harmadik epizódja óta néma csend honol a Crysis körül, hiszen a fejlesztők mostanában a Hunt: Showdownnal voltak elfoglalva. Lehet, hogy ez hamarosan megváltozik?