Megérkezett az első Prizefighter trailer

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 13.
  • Videó
Link másolása
A bejelentés után csend övezte a Don King nevével fémjelzett Prizefighter nevű boxolós játékot, most azonban végre megtekinthetjük az első trailert.
A bejelentés után csend övezte a Don King nevével fémjelzett Prizefighter nevű boxolós játékot, most azonban végre megtekinthetjük az első trailert.


A Fight Night egyeduralmára törő, neves boxolókat felsorakoztató játéknak minden esélye megvan, hogy új királyt avassanak a boxolós programok között. A grafika megfelelő, az animációk szépek, a játékmenet érdekesnek tűnik. Június 13-án meglátjuk milyenre sikerült a Don King Presents: Prizefighter.
11.
11.
rol88
az esés jobban tetszik a KOnál mint az FNR3-be
10.
10.
rol88
bocsika de 2006 eleje és nem 2007 !az első játék volt az xbox360on aminek gyönyörű grafja volt
9.
9.
Dr Kratos
Én még azért várnék ezzel a FNR-3 verő dologal ! Nagyon jó játék sztem a FNR-3 ,jó a nézők nem túl jól lettek kidolgozva,de hát nem mai játék,de én pl a mai napig előveszem ,mert imádom !!!!!!!
8.
8.
huszti
kipróbálnám szívesen, jobbnak tűnik a játékmenet mint az FNR, meg gyórsabban.
7.
7.
rafik
Ami nekem szemet szúrt, hogy egy jóízű sérülés sem volt ebbe a jelenetben...Sztem hozzátartozik, hogy véresre verjük a búráját valakinek. jamesnek meg tökre igaza van, hogy ezzel a graffal, labdába se rúgnak!
6.
6.
tjames
Hát lehet itt mondani hogy grafika nem számít csak a játékélmény...node kérem! A FNR3 mikori játék? 2007 eleje! Idestova két éve lesz mire ez megjelenik. Két év alatt azért nehogy már még azt a grafikát se érjék el, mert sírva fakadok. Szóval igenis kössék fel a gatyót, és csinosítsák még, mert ez graf terén gyenge kezdés után erős visszaesés! A játékmenetben ez a Guitar Hero szerű edzés JÓ! Viszont remélem hogy a gyakorlás közbeni billentyűkombinációk nem a játékirányításból vannak, mert az viszont megint gyengébb lenne akkor mint a FN. Persze nem is kell fényévekkel jobbnak lennie ezeknek mint a FN-ban, de ha azt a szintet elérik, ÉS tudnak újat mutatni játékmenet terén, már akkor MEGÉRI!
5.
5.
thynice
Sokan írtátok hogy a fnr3 szebb. Ez hülyeség. Nem a graf. a lényeg hanem a játékélmény. Sokan azon veszekednek, hogy milyen szép a grafika itt meg ott. Amúgy miközben ezt írom veszem csak észre, hogy nem jön ki ps3-ra.
4.
4.
Rave24
sztem oda fog vágni, az FNR3 nekem bejött, de nem az igazi. itt viszont lehetett érezni az ütéseket, amit az FNR-ben hiányoltam
3.
3.
Daveout
szerintem azért ezen még nagyon sokat kell gyúrni a megjelenésig ha tényleg trónörökös szeretne lenni!!! (hang, graf, fizika...mind mind FNR alatt van!)
2.
2.
wildláma
nagy fílinget csinál Don King ahogy beszél. Nekem tetszett a tréningezés benne (ugrókötelezés meg a kiszsákpüfölés)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...