Don King Presents: Prizefighter

Nintendo DS, Nintendo Wii és Xbox 360 konzolokra megjelenő Fight Night konkurencia a 2K Sports és a Venom Games párostól. A fejlesztő korábban a Rocky címekért volt felelős.
Típus: Boksz Szimulátor, Sport

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Mondhatjuk, hogy helyreállt az univerzum a rendje, a toplistát ugyanis meglepetés nélkül a szokásos slágercímek vezetik - a King Arthur már csak a hetedik.

Don King Presents: Prizefighter demó a LIVE-on

Végre bárki számára ingyen kipróbálható a Fight Night 3 konkurenciájaként várt, ám nálunk a Gamekapcson csúnyát bukott Don King Presents: Prizefighter.

Don King Presents: Prizefighter

Donald Don King. Született 1931. augusztus 20-án az amerikai Clevelandben. Az ökölvívás történelmének legnagyobb promótere, Muhammad Ali, Sugar Ray Leonard, Roberto Duran, Wilfredo Gomez, Larry Holmes, Mike Tyson, Julio Caesar Chavez és Evander Holyfield menedzsere, immáron több mint 500 világbajnoki mérkőzéssel a háta mögött. A legújabb felfedezettje pedig nem más, mint Te vagy!

A heti játékmegjelenések

Ha két meccs között marad időd játszani, akkor a héten Metal Gear Solid negyedik részével, az új Nascarral és a next-gen Dragon Ball-lal érdemes próbálkoznod!

Prizefighter aranyjelentés, képek és videó

Elkészült a Don King Presents: Prizefighter című boxolós sportjáték Xbox 360-as változata. A Wii és a DS verziók késnek, rájuk idén év végéig sajnos várni kell.

Don King Presents: Prizefighter videó duó

Két új videó érkezett a Prizefighter című 2K produktumból. A játék megpróbálja majd betölteni azt az űrt, amit a Fight Night Round 3 hagyott maga mögött.

Megérkezett az első Prizefighter trailer

A bejelentés után csend övezte a Don King nevével fémjelzett Prizefighter nevű boxolós játékot, most azonban végre megtekinthetjük az első trailert.

Don King Presents: Prizefighter bejelentés

A 2K Sports, és a Rocky címeket is jegyző Venom Games páros bemutatta új bokszolós sportjátékát, a Don King Presents: Prizefighter-t.