Július végén jelenik meg az új Soul Calibur

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Namco Bandai bejelentette, hogy a Soul Calibur legújabb, negyedik része Yodástul, Darth Vaderestül július huszonkilencedikén kerül a boltok polcaira.
A Namco Bandai bejelentette, hogy a Soul Calibur legújabb, negyedik része Yodástul, Darth Vaderestül július huszonkilencedikén kerül a boltok polcaira.



A fanatikusoknak külön is kedveskednek a készítők, ugyanis körülbelül nyolcvan dollárért cserébe egy fémdobozos gyűjtői kiadáshoz is hozzájuthatnak a vásárlók. Ebben pólót, csodaszép képeket tartalmazó könyvecskét és exkluzív letölthető tartalmakat találnak a játékosok, amennyiben beáldoznak húsz dollár többletet a Soul Calibur oltárán.



A két új videó bemutatása mellett nem mehetünk el szó nélkül a Namco azon bejelentése meleltt sem, miszerint az eredeti, Dreamcast-es játékot újra elérhetővé teszik az Xbox Live Arcade-en keresztül. A Soul Calibur felturbózott grafikát, és vadi új ranglistát ígér a rajongók számára, megjelenése pedig szintén a nyár folyamán, körülbelül a negyedik rész megjelenésének környékén esedékes.
9.
9.
Kocsis92
ahhoz képest hogy fikázzátok a mortal vs dc-t hogy a halálba kerül ide yoda meg vidor???... ennyit erről
7.
7.
N360
Isten lesz a game! Rengeteget nyomtuk a haverokkal az előzőeket,még Dreamcast-en is! A bulikon csak ez jött be,a Mortal és a Tekken nem(nem gamer társaság) Lássuk!!!Várjuk!!!
6.
6.
penge28
hát nekem ez az egész stílus nem jön be egyet értek lac15-el,hogy az új Star Wars már igazán jöhetne
5.
5.
lac15
inkább az új Star Wars jönne már

az a stilus jobban bejön
3.
3.
LiMiT
Még egy Soul Calibur részt se láttam (Nem is tudtam hogy van ilyen...) , ezért valaki elmagyarázhatná hogy mégis mit keres Vader meg Yoda ebbe a gémbe? Valami bónusz karakterek amit akkor kapsz ha végig vitted a játékot, vagy mi? :D
2.
2.
LiMiT
Bejövős a játék. Kár hogy nekem nincs se PS3-am, se XBOX-om :( Egy ilyen gémnek örülnék PC-re a Fallout 3 mellett :)
1.
1.
G Logan
A Soul Caliburba nem át lag kardok vanak, a kardoknak nagyobb a ereje mint forgatojának de ha jol emlék szem a 3 ba is lehetett venni lézerkard féléket ( hasonlokat).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...