Soul Calibur IV

A Namco vérbeli bunyós "üssed-vágjad" akciójátékának negyedik része, természetesen ezúttal már a nextgen konzolokra. Odacsap keményen!

Mi az a Soul Calibur: Lost Swords?

Egyelőre csak a címet ismerjük, de azt a Namco Bandai két kontinensen is levédette, ráadásul egy "játékprogramhoz". Korábban még nem hallottunk utalást arra, hogy folytatódna a sorozat.

Ringó keblek a Kinect segítségével

Az elmúlt hónapokban több alkalommal is figyelemmel kísértük a tehetséges Kinect-hackerek jobbnál-jobb munkáit, most viszont egyfajta "esztétikai sallang" van terítéken. A készítő semmi mást nem tesz lehetővé, mint azt, hogy megdöbbentő fizikával ellátott melleket varázsol irányított karakterünkre.

Namco: olcsóbb, de rövidebb játékok kellenek

A Namco Bandai alelnöke, Olivier Comte szerint a játékok túl drágák, a jövőben más utat kell járniuk a kiadóknak. Ő egy nagy kupaktanács összeülését szorgalmazza.

VGA 2008: Az idei győztesek

Természetesen a VGA nem csupán a jobbnál-jobb és izgalmasabb előzetes videókról, hanem a különféle díjak kiosztásáról is szól - itt találod a végleges győzteseket.

Itt a Soul Calibur és a Force Unleashed demója

A Games Convention nagy híráradatában el is felejtettünk szólni, hogy a hétvégén megjelent a Soul Calibur IV és a Star Wars: The Force Unleashed demója.

Soul Calibur IV

Pont a napokban lett tíz éves a Soul Calibur sorozat, mely ez idő alatt a játéktermi Arcade gépektől kezdve megjárta már a Dreamcast, majd a PS2, az Xbox, és a Wii konzolokat is. A negyedik résznek immáron újgenerációs gépeken van lehetősége domborítani, lássuk hát, hogy miként teszi mindezt.

Ma tíz éves a Soul Calibur sorozat

Ma ünnepli tizedik születésnapját a Soul Calibur sorozat, melynek negyedik része éppen most vált megvásárolhatóvá az Európai Unióban.

Yoda vs. Darth Vader a Soul Calibur IV-ben

Az Xbox-osok Yoda, míg a PS3-asok exkluzív Darth Vader karaktert kaptak a Soul Calibur IV-hez. Elképzelhető azonban, hogy nemsokára összeereszthetjük őket!

A héten megjelenő játékok

A héten sok játék érkezik, de kiváltképp érdemes odafigyelni American McGee legújabb agymenésére a Grimmre, a Soul Calibur negyedik részére és a Spectral Force 3-ra.

Comic-Con 2008 videóáradat - második felvonás

Csak úgy özönlenek a kamerás videók a Comic-Con 2008 kiállításról. Második összeállításunk hasonlóan remek lett, tessék szépen leellenőrizni!