Húsz screenshot és videó az Afro Samurai-ból

  • Írta: Daks
  • 2008. április 20.
  • Képek
Link másolása
Húsz premier screenshot kíséretében megérkezett a 2005-ben bejelentett, Playstation 3 és Xbox 360 platformokra készülő Afro Samurai első trailere.
Húsz premier screenshot kíséretében megérkezett a 2005-ben bejelentett, Playstation 3 és Xbox 360 platformokra készülő Afro Samurai első trailere.


Az Afro Samurai egy ember viszontagságokkal és fájdalmakkal teli kalandjairól szól: Miután a főszereplő szemtanúja volt édesapja könyörtelen és hidegvérű meggyilkolásának, elhatározza, hogy a törvényi kereteket túllépve bosszút áll a világ bűnözőin. Az Afro Samurai nem ismer könyörületet, nincsenek érzelmei, nem sír. Egyedüli célja fegyveres vérbosszút állni apja gyilkosain és azok társain, revansot venni az őt ért felbecsülhetetlen fájlmakért és szenvedésekért.

Az eredetileg képregényként debütált történetből időközben animációs TV sorozat is készült, melyben a főszereplő hangát Samuel L. Jackson kölcsönözte. Globális sikerének köszönhetően hamarosan mozifilm is készül majd, melyben szintén az imént említett színész lesz a főszereplője, immáron hús-vér emberként.

10.
10.
rol88
9.
9.
demon68
lol, ez aztán egyenjogúság:P
8.
8.
alister
Jáááhááá:D

Ez de komoly:D

Ide vele
7.
7.
Csoola
a cel-shaded graf tetszik és szertem az ilyen hentelös gamékat cask hamar megunom majd :S
6.
6.
Dr Kratos
Sztem megér 1 próbát ! Jó nem lessz 1 Ninja Gaiden 2 verő ,de el lehet majd vele hülyülni !!!!!!!!!!!4
4.
4.
felegyi
Sztem is fajin egy ilyen Yhamaikai hippis Afro gyerekkel belezni!
4.
4.
young buck
3.
3.
Domasi
ötletes grafika??? na jó, talán a pálya meg a környezet....de a szamuráj istentelenül ocsék, mintha egy 6 évvel ezelőtti karaktert néznék
2.
2.
Glek
LOOOOL! Bazzegg! Aki ezt kitalálta... :D Mekkora ötlet már. Négus szamuráj xD meg a grafja is milyen ötletes. Ezt ki kell próbálni! :D
1.
1.
MetalLord
Laza a csávó haja! Olyan mintha beállt volna egy szélcsatornába :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...