Afro Samurai

A Japánban imádott Afro Samurai című képregény alapján készített videójáték. A storyból már TV sorozat, sőt mozifilm is készült. Kihagyhatatlan darab mindegyik!

Készül az Afro Samurai második része

Folytatódik az azonos című mangán és animén alapuló Afro Samurai, a második részt már nem a Namco Bandai fejleszti, de a 2009-as játék producere maradt a régi. Mindjárt elmondjuk, mi történt!

Friss screenshotok vasárnap délutánra

Vasárnapi felhozatal! Afro Samurai, Bioshock 2, Dragon Age, Guitar Hero, Metal Gear Solid, Red Steel 2, Resident Evil 5, és még jó pár finom falat!

Letölthető az Afro Samurai kipróbálható változata

Bár az Afro Samurai rendkívül népszerű, a főszereplésével készült játék az első kritikák szerint nem sikerült tökéletesen. Az X360-tulajok ellenőrizhetik a cikkek hitelességét.

A heti játékmegjelenések

Csak a szokásos: a héten megint nem lesz túl sok megjelenés, ráadásként azok sem figyelemreméltó címek - azért az Afro Samurait ki ne hagyjátok!

Friss screenshotok hétfő délelőttre

Afro Samurai, FUEL, GTI Club Plus, House of the Dead, HAWX, The Chronicles of Riddick és még egy pár, hasonlóan finom cím. Ez a mai menü.

Afro Samurai - Aranylemez és új látnivalók

Aranylemezre került a Namco Bandai által fejlesztett Afro Samurai, amely az azonos nevű japán képregény és TV sorozat alapján készült.

Gyengén indul az év, alig lesz játékmegjelenés

Gyengén indul az idei év is, három-négy kivételtől eltekintve semmi normális megjelenés nem lesz januárban. Aztán lassan, de beindul majd a piac.

Szombat délelőtti videócsokor

Megannyi új videó jelent meg az unalmas szombat délelőttre, amelyek között megtalálható a Starcraft 2, Metro 2033, The Sims 3, Afro Samurai és a Yakuza 3.

Hétfő esti traileráradat

Változatos videófelhozatal érkezett a hétvégén, ebből szemezgettünk ma esti összeállításunkban: lesz Afro Samurai, Left 4 Dead, Sonic és sok más finomság.

Friss screenshotok unalmas varárnap délutánra

Vasárnap délutáni felhozatalunkban van Call of Duty, FEAR 2, James Bond, Prince of Persia, Tomb Raider, meg minden, mi szem-szájnak ingere.