Megjelent az Euro 2008, elindult az EA focis oldala

  • Írta: Daks
  • 2008. április 22.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts az UEFA Euro 2008 játék megjelenésével egyszerre beindította a www.easportsfootball.com közösségi focis oldalt is.
Az Electronic Arts az UEFA Euro 2008 játék megjelenésével egyszerre beindította a www.easportsfootball.com közösségi focis oldalt is.

Az UEFA Euro 2008 az EA Sports futballmotorjának a könnyebben kezelhető, gyorsabb ritmusú, több visszajelzést tartalmazó, legújabb verzióját kapta meg. Tartalmazza az idei labdarúgó Európa-bajnokság összes csapatát és hivatalos stadionját, sőt választható benne mind az 52 európai nemzeti válogatott, hogy a játékosok a kvalifikációktól egészen a bajnoki döntőig vezessék kedvenc csapatuk. A Vezesd országodat nevű új játékmód lehetővé teszi, hogy a játékosok maguk is a pályára lépjenek, hogy kiérdemeljék tizenegyükben a csapatkapitányságot, és valóban győzelemhez segítsék hazájukat. A játékosok maguk is részt vehetnek a pályán zajló ünneplésben, sőt alakíthatják is azt, így növelve az esemény hangulatát.

A www.easportsfootball.com oldalon minden játékos nyomon követheti a Nemzetek csatája játékmódban elért eredményeit. A Nemzetek csatája egy napi szintű versengés, melyben mindenki a saját országát képviselheti. A forradalmian új pontrendszerben az EA-szerverekre csatlakozva az UEFA Euro 2008-ban a játékos minden megmozdulása besorolásra, feljegyzésre és feltöltésre kerül, és a besorolások egytől egyig beleszámítanak a játékosok és nemzetek eredményeibe az eredménytáblán. A felhasználók emellett nyomon követhetik statisztikáikat, videókat tölthetnek fel, csoportokhoz csatlakozhatnak, valamint bajnokságokon és online ligákban vehetnek részt.

Szeretnél eredeti UEFA Euro 2008-at?
Webáruházunkban már 7490 FT-tól megveheted!
1.
1.
markopolo1811200
Ez tök jó! De hát mi magyarok nem állunk valami jól. Egyszer bejutottam az Euro Online Knockout meccs döntőjébe, de ott 5-4 re kikaptam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...