UEFA Euro 2008

A 2008-as foci Európa-bajnokság hivatalos sportjátéka PC-re, PS2-re, PS3-ra, X360-ra és PSP-re.

Újabb EA-játékok szerverei állnak le

Szinte menetrendszerűen újabb EA-játékok szerverei fognak leállni a közeljövőben. Bár a kiadó szerint az efféle döntés sosem könnyű, a szerverek üzemeltetése túl sok munkát jelentett ahhoz képest, hogy az online rendszeresen játszó rajongóiknak mindössze az 1 százalékuk vette igénybe őket.

KIEMELT: Lezárult az EURO 2008 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Adidas és az Electronic Arts jóvoltából UEFA EURO 2008 játékokat és hivatalos EURO 2008 meccslabdákat sorsoltunk ki.

KIEMELT: EURO 2008 nyereményjáték vasárnapig!

Június 29-én vasárnapig, vagyis a foci EB döntőjének napjáig játszhatsz az Adidas és az Electronic Arts által felajánlott EURO 2008 ajándékokért!

miniEB: Légy Te az Európa-bajnok!

Hosszú idő után újra focibajnokságot hirdet a FIFA Hungary. Az aktuális Európa- bajnokság alkalmából megrendezett tornán 16 csapat játszik a nyereményekért!

Nyerj EURO 2008 játékot és Adidas meccslabdát

Nyereményjátékunkban az Adidas és az Electronic Arts jóvoltából eredeti UEFA EURO 2008 PC-s játékokat és hivatalos EURO 2008 meccslabdákat nyerhetsz.

UEFA Euro 2008 Játékteszt PSP konzolon

Tekintettel arra az elképesztő uborkaszezonra, ami manapság a játékpiacot jellemzi (kivétel GTA 4 ugyebár), arra kellett vetemednem, hogy egy sportjátékot teszteljek. Nem elég, hogy gyűlölöm ezeket a típusú játékokat, de ha lehetséges akkor a focit kedvelem a legkevésbé. Ezúttal azonban szemtanúi lehettek annak, hogyan próbálok ki egy olyan stuffot, amihez a legkevésbé sem volt kedvem, éppen ezért volt kihívás. Lássuk mire jutottam!

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

Megjelent az Euro 2008, elindult az EA focis oldala

Az Electronic Arts az UEFA Euro 2008 játék megjelenésével egyszerre beindította a www.easportsfootball.com közösségi focis oldalt is.

A heti játékmegjelenések

Ez a hét a számítógépes, Wii-s és DS-es játékosoké, ugyanis ezúttal csak ezekre a platformokra jelennek meg játékok - a jó hír az, hogy nem is akármilyenek!