HWSW: Senkinek sem kellenek a Motorola mobiljai

  • Írta: Daks
  • 2008. április 24.
  • Hardver
Link másolása
Összezuhant a Motorola az első negyedévben, a vállalat 40 százalékkal kevesebb mobiltelefont adott el mint egy éve - írja a Nagytestvér.
Összezuhant a Motorola az első negyedévben, a vállalat 40 százalékkal kevesebb mobiltelefont adott el mint egy éve - írja a Nagytestvér.

A versenyképtelen termékkínálatnak köszönhetően az első negyedévben mindössze 27,4 millió mobiltelefont adott el a Motorola, ami a cég saját becslése szerint 9,5 százalékos piacrész megszerzésére volt elegendő - ismertette Greg Brown elnök-vezérigazgató az év első három hónapjának teljesítményét. Egy éve az amerikai mobilgyártó még a piac több 17,5 százalékát tartotta kézben. A mobiltelefonokat gyártó divízió bevétele 2007 első negyedévéhez képest 39 százalékkal esett vissza, az üzemi vesztesége közel kétszeresére növekedett, és meghaladta a 418 millió dollárt.

Érdekel mi újság a Motorola háza-táján?
Irány a HWSW!
15.
15.
Vikitiki
a nokia n szeriája nem szőke nős hanem elég komloly hu a k810i naon fos az n73 music hoz képest eggyik havernak az van de hát haggyuk
14.
14.
Callation
Hááááát nagyon nem csodálkozom!
13.
13.
Glek
Volt Nokiám, nem jött be... Azóta SE Only! Valóban, nekem is szőkenő-beütéses érzésem vaan néha a Nokiákkal kapcsolatban, vagy vmi üzletember. Igaz vannak ilyen direk "extra vagáns" Nokiák, de azok meg többnyire röhejesek számomra. :) Amúgy nekem se tetszett egyik telefon se a közelmúltban, kivéve K810i. Megláttam, beleszerettem. Most azt nyúzom. :)



MatNob, én tudok!!! :D http://www.sg.hu/cikkek/57257/katonai_minositesu_gumimobil
Ez kell neked! :D



Criss Source, csak épp egy ugyanannyiba kerülő Nokia még kevesebbet tud. Mégis mit vártál egy mittomén 10 000 Ft-os telótól??? 5 MP-es kamerát, meg 20 GB-s háttértárat? LOL
12.
12.
MatNob
Én SE-os vagyok. Előttük Nokiáim voltak, de sok bajuk volt, kiábrándultam belőlük. Viszont már egyik gyértó sem gyárt az én szám ízének, így én sem cseréltem már 2 éve.

Ha valaki lát valahol egy olyan mobilt, amivel lehet telefonálni meg SMS-ezni, nincs rajt kamera, nem vált számot ha rázom, nem nyíilk ki gombnyomásra, nincs fényes, érintésre kopó felülete, viszont faék egyszerű, kicsi, nem romlik el, strapabíró, könnyű, és sokat bír az akksija, szóljatok, veszek belőle eleget az elkövetkezendő 20 évre, meg veszek mellé egy iPod Shuffle-t és boldog leszek :)
11.
11.
Avium
spec nekem az iphone nagyon bejon, de a 8800-mat soha nem cserelnem le ra :) ket kulon vilag
10.
10.
Ryo
Személy szerint a Sony Ericsson-okban hiszek, a Nokia nekem túl egyszerű, szőke nő telefon. Egyébként az első szempont, hogy tetszen a telefon és minden funkciója kifogástalanul működjön, ha ez megvan mind1 milyen márka.
9.
9.
FNorberto
Nokia a legjobb és pont.Utána jön az SE,aztán meg kit érdekel?!
8.
8.
tjames
Samsung tényleg nem jó mobil. SE és Nokia.

Daveout ehhez mit szólsz, épp nemrég kaptad meg rég áhított Motoroládat. Te hogy vagy vele megelégedve?
7.
7.
Vikitiki


Obi1

akkor el vagy maradva eggy kicsit a samsung hová jöhet a nokiához ne nevettes pedig már naon sok telcsim volt de a nokia n73 music az jött be eddig a legjobban
6.
6.
Daks
nagyon reg ota nem gyartottak mar olyan telcsit ami igazan fogamra valo lenne, ezert se csereltem mar vagy 2 eve. a kozelmultban egyedul az iphone volt a legnormalisabb, de abbol meg a normalis kamera hianyzott, a pofatlanul magas arat meg mar nem is emlitem... ezek a feltegla nokia n95ok meg testverei pedig egyenesen nevetsegesek.
5.
5.
skiz0
Sony Ericsson és Nokia. Kész, többi elbújhat :)
4.
4.
Obi1
A Nokia már 4-5 éve gagyi.Samsung a legjobb.
3.
3.
MetalLord
2.
2.
szab92
1.
1.
torolaci
muter nagy motorola-s ha ezt elmondom neki nem fogja elhinni :) de NOKIA THE BEST :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...