Év végén új játékkal tér vissza Crash

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Az év végén folytatódik a Crash nevével fémjelzett játéksorozat: a Crash Bandicoot - Mind Over Mutant DS-re, Wii-re, PSP-re, PS2-re és X360-ra fog megjelenni.
Az év végén folytatódik a Crash nevével fémjelzett játéksorozat: a Crash Bandicoot - Mind Over Mutant DS-re, Wii-re, PSP-re, PS2-re és X360-ra fog megjelenni.

Doctor Neo Cortex megint csinálja a fesztivált, most éppen úgy szeretné uralma alá hajtani a világot, hogy egy eszköz segítségével megpróbálja irányítani a mutánsok és a bandicoot-ok elméjét (a Sztaki szerint a bandicoot az indiai erszényes borz angol megfelelője, de ha ezt leírjuk, hülyének néztek). A készülék egyszerűen használható: begépeled a parancssort, a lények pedig teljesítik a benne szereplő kívánságot.

Az előzetes információk szerint az új rész sokkal több szabadságot tartogat a játékosok számára, továbbá állítólag jó Pokémon-mester módjára befoghatjuk majd az egyes szörnyeket, hogy a későbbiekben segítségül hívjuk őket egy-egy parázs küzdelem során. A Mind Over Mutant egyébként sokban hasonlít majd a korábbi részekre, így a rajongóknak nem kell aggódniuk, hogy tönkreteszik kedvencüket - megjelenés az idei év végén várható, premier képek a galériában.
5.
5.
SWBF2
Tényleg, egy felújított CTR kellene....olyan online fícsörrel mint ami most a Mario Kartnak van....az nagyon odaütne
4.
4.
watto
crash bandicoot 1-2-3 milyen cool volt már :D
2.
2.
SWBF2
1: egyetértek!Ezek az új figurák undorítóak...az a sok tetoválás Crashen is minek...
1.
1.
pstomi
Kedvencünket már tönkretették, sehol nincs a Crash Bandicoot 1-2-3 hoz képest. Monjuk a Twinsanity máég nagyon jo volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...