Crash Bandicoot: Mind Over Mutant

A Crash of the Titans után újabb multiplatform résszel jelentkezik a Crash Bandicoot, melyben egy kicsiny készülék segítségével mutánsokat irányíthatunk.
1670573490

TGA 2022: Érkezik a Crash Team Rumble, a Crash Bandicoot multiplayer játéka

A Crash Bandicoot széria legújabb darabja, a Crash Team Rumble egy multiplayer játék lesz, ahol csapatokban küzdhettek egymás ellen. A The Game Awards díjátadón pedig már bele is nézhettünk a játékmenetbe.
1669136700

Tovább szivárog a Crash Bandicoot mellékága

Régóta pletykálják, hogy multiplayer mellékágat kaphat a Crash Bandicoot, méghozzá egy brawler formájában, amelyben a franchise közkedvelt karakterei kapják a főszerepet. Íme, egy újabb bizonyíték a létezésére!
1642514400

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.
1465642800

E3 2016: Crash a Skylandersben térhet vissza?

Oly sok találgatás és pletykálkodás után viszonylag komoly bizonyítékot kaptunk arra, hogy Crash Bandicoot hamarosan visszatér. Üröm az örömben, hogy nem éppen úgy, ahogy arra a legtöbb rajongó számított.
1462863600

Crash Bandicoot - rossz hírünk van a rajongóknak

Az elmúlt hetek Crash Bandicoot-pletykái után szinte menetrendszerűen érkezett meg a Sony kommentje a témában: a cég egyik vezetője szerint a játék jogai továbbra is az Activisionnél vannak, nem pedig náluk.
1462534200

Ismét életjelet adott a Crash Bandicoot

Hiába vannak a Crash Bandicoot-jogok az Activisionnél, egyre valószínűbb, hogy a Sony közbenjárásával mégis visszatér az ikonikus sávos bandikut. Ezúttal a sorozat egykori szinkronszínésze, Lex Lang posztolt kétértelmű hírt.
1455601500

Frissítve: Megint a Crash Bandicootról fecsegnek

Egy hete sincs annak, hogy elkezdtek pletykálni a Crash Bandicoot visszatéréséről, erre tessék: most egy másik forrásból hallottuk, hogy a Sony visszahozza a közkedvelt játékhőst...
1454929200

Crash Bandicoot - mit teasel a Sony?

Már ha teasel valamit egyáltalán. A felhajtás oka, hogy a Sony közel-keleti részlege kitett egy képet a Twitterére a közkedvelt játékhősről, ráadásul mindezt egy olyan kísérőszöveggel, mintha sejtetni szeretne valamit...
1437318709

Ilyen lett volna a Crash Bandicoot rajzfilmes intrója

Előkerült egy videó, melyben másfél percen át csodálhatjuk a Crash Bandicoothoz készült rajzfilmet. A játék egyik producere megerősítette, hogy eredetileg ezt tervezték az első Crash Bandicoot intrójának.
1419751131

Dokumentumfilm a Naughty Dog születésnapjára

A Crash Bandicoot, a Jak and Daxter, az Uncharted-sorozat és a The Last of Us fejlesztője idén ünnepelte 30. születésnapját. Az évforduló apropóján egy dokumentumfilm született, amely végigvezet a stúdió történetén.