Saints Row 2 - nehézfegyverek és a rendőrség

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 29.
  • Videó
Augusztus 29-én jelenik meg a GTA egyik legnagyobb riválasa, a Saints Row 2. A mostani videóban bemutatkoznak a fegyverek és a rend őrei.
Augusztus 29-én jelenik meg a GTA egyik legnagyobb riválasa, a Saints Row 2. A mostani videóban bemutatkoznak a fegyverek és a rend őrei.


Nagyon fel kell könti azt a bizonyos nadárgot a Saint's Row készítőinek, ha szeretnének méltó vetélytársat alkotni a Grand Theft Auto negyedik részének. A legújabb videókban megismerhetjük a törvények őreit, valamint a nehézfegyreket.


A mozgóképeket az előző videókból megismert úriember kommentálja, aki még mindig mosolyt tud csalni az ember arcára.
17.
penge28
17:sztm a GTA-nak (kevés) vannak ellenfelei méghozzá elég jók de atttól még a GTA4 nagyon jó
16.
amd33
Gta-nak nincs ellenfele :D És akkor mafa 2 mi lessz zsákbamacska:D

Elmondom neked hangulatilag grafba is kenterbe fogja szarni oda vissza..
15.
penge28
azért mert a ST még nem divatjáték azért még nem biztos h szar a grafikája ténleg lehetet volna jobb de sztm elég jo game14.
Chamillionaire
azér ne bizd el magad mert a gta-nak is vannak hiányosságai és igazad van penge mert a grafikán télleg kéne változtatni!!4am. nem kell azt hinni hogy szar játék csak mert nem lesz olyan fasza város mint a gta-ban

még nem is ism. de ha kijön és játszotál vele akkor kéne ilyen vélményt mondani-am. ebben lehet kurvát futtani,lehetsz fekával vagy akárki mással és lehet az arcát változtani nem beszélve a koscikról és hogy pajsként használhatod az embereketitt télleg a saját stílsodra szabhaod a világot!!!
13.
rol88
ez a gta ellenfele???na ne vicceljünk:Da gtanak nincs ellenfele.
12.
penge28
Alapjába véve nem rossz játék csak a grafikán kellene sokat javitani meg a küldetések ne legyenek olyan egyhanguak mint a első részben én GTA párti vagyok de erre is kiváncsi leszek
11.
gringos
Ez ritkaócska. Csúnya, bugos. De ahogy pstomi elvtárs is mondta, lehet nem ez az igazi arca, de, ha ilyen lesz akkor az elég gáz...
9.
pstomi
6: Csak azt nem értem hogy a Saints row 1-nek ennél sokkal szebb volt a grafja, szerintem a GTA 4-nél is szebb. Szerintem majd a Tarilerben mutatja meg a Saints row 2 a valodi arcát, itt még egy csomo effekt nincs bekapcoslva sem. Jó lesz ez majd meglátjátok.
8.
Zolaegerszeg
ennél még bármelyik psp-s GTA is jobb így első ránézésre, pedig hát a psp és ps3/xbox tudása ég és föld, bár ez a játék nem ezt mutatja
7.
MetalLord
Ez az ember idegbeteg :))))

Amugy lehet hogy a barátunk időutazó, és azért tudott játszani a Mafia2-ővel... Amúgy sztem biztos k jó lesz a játék!!(mafia2)
6.
westZsolt
Nem rossz ez a sint row csak grafra rákellene gyurni :D
5.
JcGross
1# Ha neked megvan a Mafia 2 add már el nekem, mert én nemtudom milyen a játékélménye, mivel nem jáccottam vele.

De héjj, lehet, hogy egy fejlesztővel van dolgunk!
3.
pstomi
Szerinted a Saints row 1-nek szebb a grafikája mint a GTA 4-nek (mind2 játék megvan)
2.
Ghost
#1 Már játszottál vele?
1.
orange
Saint Row 2-nek van olyan grafikája mint a GTA Vice City-nek. A Mafia 2 az meg csak grafikailag jó. Játékélmény az nem sok (személyes tapasztalat)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...