The Lord of the Rings: Conquest bejelentés

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Új Gyűrűk Ura játék készül, amely a Conquest alcímet viseli. A fejlesztő Pandemic Studios szerint nagyszerű multiplayer mókára számíthatunk majd a játékban.
Új Gyűrűk Ura játék készül, amely a Conquest alcímet viseli. A fejlesztő Pandemic Studios szerint nagyszerű multiplayer mókára számíthatunk majd a játékban.

Ugrás a galériához

Emlékeztek még a Star Wars: Battlefront-ra, amely a maga idejében sokunknak remek kikapcsolódást nyújtott? Nos, a fejlesztők új fába vágták azt a bizonyos fejszét és egy Középföldén játszódó multiplayer játékot készítenek. A mókában egyszerre 8 játékos vehet majd részt egymás ellen, vagy pedig csapatban harcolva. A fejlesztők ígérete szerint a filmekből és könyvekből megismert harcokat is újra átélhetjük az év végén PC-re, PS3-ra és X360-ra megjelenő The Lord of the Rings: Conquest című játékban.

8.
8.
kancsoka
Na ez már igen végre ez LOTR játék!4És még multiplaerben is én már nagyon várom!!!!!
7.
7.
Racsika
Érdekes, miért mindenki a battlefronthoz hasonlítja az ilyen játékokat? Senki nem emlékszik már a Bf1942-re? Az indította el az ilyen multikat kb (na meg a CS). És azok nem fizetősek. Inkább ilyen lesz szerintem. Bárki csinálhat szervert, aki akar, stb. Arra miért kellene fizetni. A WoWra meg a LotRO-ra azért kell, mert a készítő tartja fenn a szervereket. De érdekes játék lesz, kíváncsi leszek rá, bár nem jósolok neki nagy jövőt. Szerintem ilyen multi csak "lövöldőzősben" jó. Kardozni multiban? Nem arra fordulsz amerre az ember van akkor a levegőt vagdosod?!?
6.
6.
felegyi
Mellőzük az ostoba kérdéseket! Ott van hogy multiplayerÉs elég valószínű hogy fizetős lessz!
5.
5.
Kasshyyyk
Ez fizetős játék lesz ?

(havonta)

Kell hozzá net ?

3.
3.
hunlord
Egy battlefront szintű csapatos móka, ahol mondjuk az a 8 fő még az ai által irányított 20+ ellenfelet is apríthatná, nos... Nem lenne egy gyenge ötlet, azt meg kell hagyni! De majd jönnek a részletek és minden kiderül...
2.
2.
wildláma
ez úgy lenne jó mint a wow. 2 "klán" vagy hogy is mondjam, és a jók vs gonoszok lennénak. Ugyan úgy emberek, tündék, törpök vs orkok urukok, és a gonosz emberek. és a kkor pontpontpont hadnemondjam tovább
1.
1.
Hablaty
Nekem teszik az ötlet, biztos megveszem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...