Remeknek ígérkezik a Metal Gear Solid 4

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Még egy teljes hónap van hátra a játék megjelenéséig, ám az Official Playstation Magazine máris szemügyre vehette Kojima legújabb művét, amelyet pontoztak is.
Még egy teljes hónap van hátra a játék megjelenéséig, ám az Official Playstation Magazine máris szemügyre vehette Kojima legújabb művét, amelyet pontoztak is.


Azt eddig is tudtuk, hogy a legújabb Metal Gear Solid, amely a Guns of the Patriots alcímet viseli, nagyszerűnek ígérkezik. Akik ismerik Hideo Kojima korábbi munkáit és rendelkeznek Playstation 3 konzollal, már biztos tűkön ülve várják a befejező epizód megjelenését. Az Official Playstation Magazine munkatársai voltak olyan szerencsések, és már megkapták a tesztpéldányt, amire oly sokan áhítoznak. A pontozás sem maradhatott el, és nem meglepő módon nem kevesebb, mint 10/10-es pontszámmal jutalmazták a játékot. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a magazin igazi Playstation rajongókat foglalkoztat, reméljük az a bizonyos 10-es pontszám valóban megérdemelt. Már nem kell sokat várni, június 12-én megtudjuk az igazságot.
25.
25.
Pain
Pedig sokkal stabilabb gép lett mint a box!
24.
24.
Vikitiki
szerintem nem sok hiba van az xboxba sőt inkább eggyre jobb én a metal gear részeit végigvittem ps2 őn de a legutóbbi rész nem tetszett az első rész volt a legjobb én ugy gondolom a ps3 rom van elkurva de nagyon ha tetszene biztos vennék eggyet a box mellé
23.
23.
Big Boss
Mármint mgs el?? Mert akkor ez elég hülye kijelentés volt mert szinte mással nem is játszok. (na jó pc-n egykis fifa még belefér:D) És szerintem meg elég hülyeség hogy csak valaki minden ok nélkül lefikázza ha még nem is játszott vele nagyjából a történetet se tudja meg minden. Rendben van hogy izlések és pofonok nem tetszhet mindenkinek de azért mégis csak metal gear solid 4 ről van szó. Értelmesen is ki lehet fejezni nemtetszésedet. Pl ez nem tetszik benne a történet nem jó vagy valami. Egyébként de most nem a box fanokat akarom ezzel idegesíteni. Tudod te mi van nagy kan betűkkel ráirva a boxra? Hogy microsoft. Az odáig oké hogy az oprendszerrel szenvedek vele gépen. De hogy megirigyelte a sony sikerét a ps-el ésmost riválissá akarnak válni egy hibákkal hemzsegő konzolall hát az elég gáz. Na jó sztem zárjuk le. Lényeg a Metal Gear Solid 4. része game lessz a javából.
22.
22.
Vikitiki
oké viszont de néha játsz is vele
21.
21.
Big Boss
Na akárki mégegyszer ide leirja hogy a metal gear solid egy szar játék inkább le se irom hogy mi fog történni vele. Vikitiki te is jobbha befogod a pofádat ülsz a seggeden kockulsz tovább és ha neked nem tetszik a játék elhuzol a metal gear solid közeléből is kussolsz és nem fikázod. Jah és igen aki meg boxos annak üzenem dugja fel magának.
20.
20.
Vikitiki


mcwolf

oké gyökér megbeszéltük irogasd a nagy semmit továbra is

:)))
19.
19.
G Logan
Minden metal kurva jó volt ez is biztos az lessz.
18.
18.
mcwolf
Vikitiki

Átvitt értelemben tényleg a semmiről beszélek,mert te egy nagy zéró vagy öcsike.

Te vagy egy nagy köcsög X-fan,mert neked minden ami nem jön X-re az látatlanban is szar.Én nem fikázom vakon az X-et, sőt elismerem,hogy vannak rá fasza játékok (pl. Forza2,Bioshock). Nézz magadba kisgyerek, és gondolkodj el néhány dolgon te gyökér!
17.
17.
Pain
Mivan fáj, hogy boxra nem nyomatják? Igen az ehez hasonló nagy címek, szinte mind csak PS3ra jönnek ki! Ennyi! Ha meg odavagy a boxért ne nyávogj ha nem kapsz ilyen fasza gammákat! És ne szóld le azt amit nem ismersz és nem is lesz lehetőséged kipróbálni!!!
16.
16.
Vikitiki


mcwolf

hu de vagány vagy de sokat tudsz irkálni a nagy semmiről levegőbe beszélsz vagy magadból indulsz ki kicsi ps fanocska

15.
15.
mcwolf
Én vagyok elszállva te buzinyúl?!?

Tőled öcsém mást sem olvasni,csak hogy minden szar,minden fos, dögöljön meg aki ilyeneket csinál,stb.

Olyan vagy,mint gyurka,csak szánalmasabb kiadásban. Nem sikerült tökéletesen ellesned a stílusát, bár ilyen értelmi színvonallal nem csodálom,hogy ez meghaladta a képességeidet. Húzzál vissza alsó tagozatba,mert valamit nagyon elbaltáztak,mikor téged 5. osztályba engedtek. Ez lett az eredménye,hogy csak szülői engedéllyel lehet megbuktatni embereket. A magadfajtákat sem lehet visszatartani még néhány évre,hogy fejlődj még egy kicsit (nagyot).

Egyébként a csorda köszöni szépen: jól van. Mi legalább fogunk az ehhez hasonló címekkel játszani,míg te csak az amőbával fogsz kínlódni. Mert az nehéz játék (számodra).

Tünés vissza a homokozóba nyominger!
14.
14.
Vikitiki


mcwolf

te is elvagy szálva eggy kicsit gyökérpalánta

mint a többi ökör

13.
13.
mcwolf
Egyeseknek fáj,hogy nem jön ki a piaci tetrisükre. Irigység, erről van csak szó.

Király game lesz,az tuti :-)
12.
12.
Vikitiki
még jó hogy 10.10 zet kap a ps magazintól nem adhatnak 5.5 öt amennyit érdemelne

:)))))))) ez faszság
11.
11.
girgosz
tyű mint a messiást úgy várom 06. 12.-i napot.
10.
10.
mani22
remélem tényleg olyan jó game lessz ahogy azt mindenki elvárj már alig várom
9.
9.
SNIPERelits
Nekem is nagyon tetszik és azok közé tartozok akiknek nincs annyi pénze(még) h megvegye a ps3-at :S ,de szeretem a splinter összes részét és ezis nagyon bejön
7.
7.
Pain
Csak vannak benne first person nézet de nem a mozgás közben!

6: A metal gear solid egy tökéletes sorozat! Igaz a 2 nem volt a legjobb rész, de el lehetett lenni vele! A másik 2 rész meg tökéletes volt! Ez is nagyon király lesz! És olyat ne szarozz le amit még nem is láttál! Vagy csak az irigység beszél belőled!
6.
6.
[HUN]ter
ne öröljetek annyira a mgs 4-nek mert egy szar
5.
5.
F1y3r
Jó game. Hát nem éppen FPS. Lehet váltogatni a nézetet azt hiszem. Meg kell szokni és akkor már könnyű. Ha teheted vedd meg. Én is azt teszem.
4.
4.
JetMaster
És jó game? mert akkor megveszem csak ps3on nehezebb az irányítás ha FPS
3.
3.
Asher
Nem kérdés, hogy a 10/10 az 10/10.:)
2.
2.
huszti
Nem kérdés, hogy kipróbálnám :'(
1.
1.
Dr Kratos
Nem kérdés,hogy kipróbálom !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...