Az első Guitar Hero 4 infómorzsák

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 13.
  • Hír
Link másolása
Néhány információra derült fény a legújabb Guitar Hero kapcsán, amelyből kiderül, hogy a játék több hangszerrel és több lehetőséggel lesz felruházva, mint elődei.
Néhány információra derült fény a legújabb Guitar Hero kapcsán, amelyből kiderül, hogy a játék több hangszerrel és több lehetőséggel lesz felruházva, mint elődei.


A GameInformer értesülései szerint a játék szorosan az EA hasonló játéka, a Rock Band nyomán fog járni. Mint az említett játékban, a Guitar Hero negyedi részében is helyet kap majd több hangszer, mint a basszgitár, a 6 darabból álló dobkészlet, valamint a mikrofon is a hangszerek repeortárját képezik. Ezúttal nem csak Gibson-hasonmás gitárokat használhatunk, hanem a fejlesztők fantáziájára van bízva minden. Az új lehetőségek között megtaláljuk a dalkészítést, amelynek segítségével a játékosok saját zenéket készíthetnek (természetesen szöveg nélkül), borítót tervezhetnek hozzá és megoszthatják barátaikkal. Egyelőre az előadók teljes listájáról még nincs információ, azt azonban már tudni, hogy a Van Halen, The Eagles, Sublime, és a Linkin Park zenéi megtalálhatóak lesznek a játékban.
5.
5.
Halfer
Azért egy Van Halen - Eruption ütős lenne :)

Ez a dalkészítés nagyon tetszik, bár amolyan GH módra lesz, remélem valamilyen szinten reálisabb.
4.
4.
drip
Én már nagyon várom és a dalkészítésnek én nagyon örülök emléxem órákat ültem a cheat részlegnél és ott próbáltam meg valami értelmeset előhizni több keveseb sikerrel
3.
3.
torppapa5
A 3-nak csak a demójával játszottam, de az is nagyon tetszett! Pedig nem szeretem a rockot! Hol lehet megvenni a játékot és mennyiért?
2.
2.
wildláma
Biztos majd valami alcímet is kap. Pl mint a 3 nak a Legends of Rock. Ennek meg majd vmi Guitar Hero 4: XYZ
1.
1.
skiz0
Mondjuk akkor nem értem, hogy miért Guitar Hero, ha nem csak gitár lesz benne, hanem egy komplett együttes...fáj a szívük a Rock Band sikere miatt, aztán majmolják inkább őket, az a legegyszerűbb végülis..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...