Batman: The Dark Knight hírek és filmes trailer

Link másolása
Hamarosan megérkezik a mozikba a következő denevér- emberes film, a Batman: The Dark Knight, mely a 2005-ben bemutatott fiatalabb főhős történetét viszi tovább.
Hamarosan megérkezik a mozikba a következő denevéremberes film, a Batman: The Dark Knight, mely a 2005-ben bemutatott fiatalabb főhős történetét viszi tovább.


Miután Bruce Wayne (Christian Bale) megalkotta Batman-t, rájön hogy szerepéből többé már nem tud kiszállni, és folytatnia kell küldetését. Ekkor tűnik fel a színen Joker (Heath Ledger) és terrorizálni kezdi a várost, valami hasonlóan gonosz és körmönfont módon, mint Jack Nickolson is tette anno a történet 1989-es adaptációjában. Nem mellékesen ez Heath Ledger (A hazafi, Lovagregény) utolsó szerepe, és biztos vagyok benne, hogy zseniálisan alakítja majd Joker-t. A film amerikai premierje 2008. július 18-án lesz esedékes.
16.
16.
tjames
Ja :) Joker és Kétarc az két arc! Érteeeed?
15.
15.
pjoco
Na sok észkombány! Jó hogy rájöttetek hogy Joker meg Kétarc két külön szereplő! xD
14.
14.
lac15
nem joker volt 2 arcu?:D

vagyis más szinü az arca 2 fele
12.
12.
ThurGrek
istenem.... 11: szőkés barna hajú srác Aaron Eckhart és ő Harvey Dent-et játssza, aki most politikus, de belőle lesz Kétart. nvm.
11.
11.
felegyi
Az sztem kizárt hogy 2 arc lessz! Ugyanis azt egy tárgyalás során meg akarták ölni, de túlélte csakhogy a bal agytekélye lebénult, elhalt és attól lett olyan! Vagyis én valahogy így halottam, de lehet hogy az a srác lenne az!
10.
10.
pstomi
Szökés barna haju srác aki mondja hogy No!! és folyik le rola a sav, Ő lesz a két arc.
9.
9.
suti_88
igen igen, nicholson nem véletlen csúcstartó a szinészek között 3 oscar-jával. felülmúlni szinte mission impossible....igy ez nem is kérdés..hanem inkább az, hogy vajon hogyan tündököl ledger a szerepben. nem amatőr szinész, és sztem tökéletesen megoldotta a dolgot. béka poraira
8.
8.
lac15
az elöző rész a kedvenc filmejim közé tartozik

de a trailer alapján télleg kicsit túljátszották a dolgot

de majd meglátjuk
7.
7.
metafenomÉN
Nem szeretem a bőr egeret de azek az új filmek nagyon jól sikerülnek!
6.
6.
tjames
azok ja. De az Uma Turman-os növénynő, meg a Swárcis jégemberes rész elég gyökér lett.
5.
5.
Daks
a pingvines resz tenyleg nem lett valami jo, nekem a jokeres es a ketarc reszek jottek be nagyon!
4.
4.
tjames
Még akkor is ha szervesen hozzá tartoznak a saga-hoz. Falon guruló autó nem kéne....
3.
3.
tjames
Ez már megint egy kicsit kezd "túl" lenni, nem? Az első rész...öö izé a begins az nagyon jó volt, csakúgy mint az anno első rész. De nekem úgy tűnik, mintha ez is a korábbi sorozat útjára lápne, és kicsit túllőne a célon. Sajnálnám, mert nem kell még egy pingvin, és jégember.
2.
2.
kasy
Már Christian Bale szereplése is garancia számomra. Az Equilibrium és a Gépész című filmek is az ő játéka miatt lettek azok amik.
1.
1.
Callation
Mennyi jó film jön nyárra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...