Nikopol: Secrets of the Immortals bejelentés

  • Írta: Daks
  • 2008. május 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Paradise és a Sinking Island címeket jegyző, Benoît Sokal nevével fémjelzett White Birds csapat ma bemutatta legújabb kalandjátékát, a Nikopol-t.
A Paradise és a Sinking Island címeket jegyző, Benoît Sokal nevével fémjelzett White Birds csapat ma bemutatta legújabb kalandjátékát, a Nikopol-t.

A Nikopol: Secrets of the Immortals egy klasszikus point and click kalandjáték lesz, a története pedig Enki Bilal háromrészes grafikus novellájára, a Nikopol Trilógiára épül. A játék egy nyomasztó jövőbe kalauzol el minket, ahol a főszereplő fiú bőrébe bújva eltűnt édesapánk után kell nyomoznunk, azonban hamarosan sötét politikai titkokra is fény derül.

A 2023-ban játszódó Nikipol-t a Got Game Entertainment adja ki idén augusztusban, jó hír pedig, hogy kedvezményes áron, mindössze 30 dollárért fogják azt értékesíteni. Galériánkba összesen 15 új kép érkezett.
11.
11.
Trishtan
A pont and click-ek van lételeme, a játéknak inkább egy baja van: valami bűn randa. Sokal bácsitól azért nem ezt várnánk. Bár legalább hozza a film nyomott hangulatát!
10.
10.
coderman
Szerintem van létjogosultsága a 21. században is a point and clicknek. Az én nagy kedvencem a The Longest Journey volt ebben a műfajban, és annak a második része pedig már teljesen 3d-s volt tps nézetből, azt meg egyenesen imádtam :D
9.
9.
kenny22
7: végre sikerült elérnem valakinek a megértését ^_^
8.
8.
Trishtan
Daks: Pedig egy halom, a Syberian-nál igényesebb kaland van. Nem csak az újabbak között.
7.
7.
Daks
jaa mostmar ertelek. vegulis igazad van, a szabadon maszkalos kalandok tenyleg sokkal mozgalmasabbak, de ha ennyi point and click keszul meg most is, akkor biztos sokan szeretik es veszik.



emlekszem elso point and click kalandjatekomra, a 3 Koponya es a Toltec Kincs Rejtelye volt, hu azt mennyire szerettem! most viszont mar evek ota nincs idom igazan belemerulni egy kalandba sem, sot a syberia ota normalis cim nem is volt kezemben :(
6.
6.
kenny22
Daks: nem azt szólom le, hogy vannak kaladjátékok, mert azoknál nincs jobb(!), csak a point&click műfaj már elavult és egyszerüen a ami játékokhoz képest ingertelen és szerintem élvezhetetlen... ez még jó volt a 20. században nem azt mondom, de haladni kell a korral...
5.
5.
Daks
kenny ez egy klasszikus stilus, sot a kalandjatekokat nem leszolni kene, hanem tisztelni, mert igencsak osszetettek, cselekmenyuk szerteagazo, komoly, higgadt es atgondolt jatekot kivannak meg a usertol. ezek a jatekok messze nagyobb elmenyt nyujtanak mint egy masfel nap alatt vegigtolhato gears of war meg tarsai.
4.
4.
kenny22
3: a point&click nem 21. századi játék! Ezt szerintem valamilyen szinten te is tudod...
3.
3.
Trishtan
Akik szeretik a kalandjátékokat, a Syberia-t és a filmet, azok meg fogják venni.

Azért mert a 21. században vagyunk, nem kell tajparasztként viselkedni...

2.
2.
kenny22
már nem azért, de azt várják hogy valaki ezt meg is vegye? ez a 21. század!
1.
1.
Trishtan
Akik meg tudták emészteni az Immortel című sci-fi filmet, azoknak kötelező a játék!



http://www.youtube.com/watch?v=PGQStyU8ua4&feature=related
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...