További Metal Gear epizódok várhatóak?

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Sokunk azt hitte, a hamarosan megjelenő Metal Gear Solid 4 lesz az utolsó rész, ám úgy tűnik, ezzel nem ér véget a Metal Geat története csak Solid Snake kalandjai.
Sokunk azt hitte, a hamarosan megjelenő Metal Gear Solid 4 lesz az utolsó rész, ám úgy tűnik, ezzel nem ér véget a Metal Geat története csak Solid Snake kalandjai.


Ryan Payton elhintett néhány információt, miszerint nem a Metal Gear Solid 4 lesz utolsó cím, amit a Metal Gear franchise égisze alatt láthatunk. A negyedik epizód pontot rak ugyan Solid Snake kalandjainak a végére, ám a sorozat attól folytatódhat, egy teljesen más főszereplővel, a már jól ismert és közkedvelt univerzumban. Sok rajongó most döbbenten fogadhatja a hírt, mi is kíváncsian várjuk, hogy vajon ki lesz majd az új főszereplő, aki folytathatja Snake hősies küzdelmét. Reméljük hamarosan több információval szolgálhatunk, ám addig is várjuk szeretettel júniust, amikor az idősödő Solid Snake kalandjai a végére érnek és lezárul a történet.
8.
8.
Pain
Mikor hasba szúrja magát a Vamp elleni harcban? Igazad van lehet
7.
7.
G Logan
Ö is meg hal a 4 ben legalábis a trailersekböl ugytünik.
6.
6.
Pain
Bár a Metal Gear 2 Jackje még esélyes lehet, hogy átveszi Snake helyét! Ha jól láttam ugye most a 4-ben ő lesz a Ninja! A 2ben Snake volt az! Én el tudnám képzelni, hogy Jack története viszi tovább a Metal Gear szériát. Nyugodtan jöjjön még több rész PS3ra! Csak hozza az eddigi színvonalat!
5.
5.
titto
Ha ez igaz, akkor márcsak olyan részeket fogunk kapni amiket maga a név fog eladni és semmi több.

Szerintem nem kéne ezt csinálni....
4.
4.
Slik
Tudom, hogy ez nem ide tartozik de nem tudtam kitől megkérdezni. Venni szeretnék egy új gépet és fogalmam sincs hogy milyen videokárytát,proci,meg RAM-ot kell bele tenni, hogy az minden új játékot elbírjon, valaki segítene leírni nekem??? nagyon megköszönném :)
3.
3.
G Logan
ÉN is örülnék egy ha folytatnák mondjuk ugy hogy sneak meg fiatalodik bár szegény meghal szerintem a 4 ben.
2.
2.
aXiss
A hogyishívják japó csóka Hideo Kojima :) ... de, ha tényleg igaz az, hogy a következő részekben már nem kíván részt venni némi aggodalomal tölt el. Félő, hogy lerombolják az egész mítoszt amit Kojima felépített.



Bár mivel erősen kritizálta a negyedik részt (szerinte nem lett eléggé innovatív a PS3 korlátai miatt) lehetséges, hogy nem hagyja annyiban és a jövőben megpróbálkozik meg egy epizóddal ... mert nem hinném, hogy egy ilyen nagy elme annyiban hagyja. Reméljük a legjobbakat és addigis örüljünk a negyedik résznek :)
1.
1.
Dcrysis02
Klónozzák őt is és itt lesz tadadam......Likviduszbacilusz Snake
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...